El jove Miguel Somovilla guanya el concurs de cartells de la Passarel·la Moda Sueca

El jove Miguel Somovilla guanya el concurs de cartells de la Passarel·la Moda Sueca

El treball presentat pel jove suecà Miguel Somovilla Campillo hi ha resultat el guanyador del Concurs de Cartells convocat per la Regidoria de Comerç i Turisme per a ser la imatge de la nova edició de la Passarel·la Moda Sueca 2015. En total han sigut 15 els cartells presentats, tots ells creats per alumnes del batxillerat d’Arts Plàstiques de l’Institut Joan Fuster de Sueca.

El guanyador rebrà com a premi també un xec regal de 300 euros per a comprar en qualsevol dels comerços participants en esta edició de la Passarel·la. El jurat ha estat format per l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora de Comerç i Turisme, Manoli Egea; el president d’Arrima’t, Associació de Serveis i Comerç de Sueca, Tony Landete; la tècnic de Turisme, Noelia Lledó; el director de la Passarel·la Moda Sueca, David Esteve; i l’estilista de la Passarel·la, María José  Blasco.

“Este concurs va ser una iniciativa creada l’any passat amb l’objectiu de donar a conéixer al públic el treball que realitzen estos alumnes. Volem que la gent jove s’involucre també, per això els fem partícips en la creació del cartell que és la imatge de la Passarel·la”, ha explicat la regidora de Turisme i Comerç, Manoli Egea, qui també ha valorat molt positivament la celebració d’este esdeveniment en el municipi “després d’estos quatre anys de Passarel·la, el balanç no pot ser més positiu. Era una de les meues promeses electorals i efectivament s’ha pogut realitzar, a més amb un gran èxit any rere any, no sols de participants sinó també de públic. M’agradaria que totes estes iniciatives que he posat en marxa continuaran els pròxims anys”.

L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, present també en l’elecció del cartell guanyador, ha mostrat el seu suport a la Regidoria de Comerç, “és una satisfacció comprovar l’èxit que ha tingut esta iniciativa en les diferents edicions. Voldria felicitar a tots els comerços que participaran perquè açò redundarà en les vendes que puguen tindre, ja que és una molt bona manera de donar-te a conéixer”.

El president d’Arrima’t, Associació de Serveis i Comerç de Sueca, Tony Landete, ha ressaltat la importància de l’esdeveniment “realitzat per ciutadans i ciutadanes del nostre municipi i els voltants. La regidora i jo ja vam comentar fa anys el poder realitzar esta passarel·la en Sueca, amb gent del municipi. Creiem que és un esdeveniment que, per a la repercussió que té, la gent que participa, els ciutadans que vénen a veure’l…, resulta molt econòmic perquè necessita poca inversió en comparació a altres esdeveniments, de menys repercussió i per a un públic molt concret, que resulten molt més cars. És un espectacle que disfruten tant els ciutadans com les empreses”.

La Passarel·la Moda Sueca 2015 tindrà lloc el dissabte 25 d’abril. A l’igual que en anys anteriors, no es limitarà únicament a mostrar roba i complements, sinó també una gran varietat de productes que es poden adquirir en els comerços del nostre municipi.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.