SuecaSax, encontres internacionals de saxòfon a la capital de la Ribera Baixa

SuecaSax, encontres internacionals de saxòfon a la capital de la Ribera Baixa

L’any 2015, la ciutat de Sueca acollirà els primers encontres internacionals de saxòfon “SuecaSax”. Els esmentats encontres estan estructurats en dues etapes: els dies 17, 18 i 19 d’abril i 23, 24 i 25 d’octubre.

En cada ocasi8ó es podrà gaudir de Masterclasses, conferències, música de cambra i concerts al voltant d’aquest instrument.

Aquestes trobades comptaran amb la participació d’intèrprets de saxòfon de prestigi internacional, com Claude Delangle (França) i Marie-Bernardette Charrier (França), i compositors residents com Alberto Posadas i Voro Garcia. A més hi participaran de manera activa interprets com Ricard Capellino, Esteban Algora, i Elena Garcia.

El primer dels concerts, dissabte 18/04/15, 20:00 h al Bernat i Baldoví, comptarà amb la presència del solista convidat Claude Delangle, i el grup resident FEEDBACK, així com la col·laboració de Vicent Gómez al control i la difusió sonora. Podrem escoltar estrenes absolutes i nacionals dels compositors Bruno Mantovani, Alessandro Perini, Jose Miguel Frenández i Voro Garcia.

Els encontres estan organitzats per SuecaSax-FEEDBACK i patrocinats per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sueca.

O.R.


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada