La Guàrdia Civil paralitza una tala d’arbres davant la denúncia dels socialistes de Cullera

La Guàrdia Civil paralitza una tala d’arbres davant la denúncia dels socialistes de Cullera

Des de fa uns dies el govern presidit pel popular Ernesto Sanjuán està efectuant la tala massiva d’arbres, alguns d’ells d’enormes dimensions, en la zona contigua a l’espai on es dispararen els focs artificials de les festes patronals.

Els socialistes han pogut comprovar en el departament de medi ambient de l’Ajuntament de Cullera que no es compta amb el permís ni amb la motivació per a poder efectuar aquesta tala, més enllà de el “capritx d’un alcalde que quan no crema els arbres es dedica a tallar-los” ha afirmat el portaveu i candidat socialista a l’alcaldia de Cullera Jordi Mayor.

Cal recordar que ara fa un any el govern popular de Cullera presidit per Ernesto Sanjuán va decidir fent cas omís a l’avís dels serveis d’emergència disparar els focs artificials de la “baixà” el que va provocar un incendi en la muntanya de nefastes conseqüències mediambientals.

Davant aquests fets el grup municipal socialista ha posat aquest matí en coneixement de la Guàrdia Civil el succeït. La Benemèrita ha actuat ràpidament i ha paralitzat la tala, evidenciant la suposada il·legalitat de la mateixa.

Amb açò, i després de nombroses denúncies per part dels socialistes “el govern de Sanjuán és el major enemic del medi ambient a Cullera, no solament pel fatídic incident de l’incendi de la muntanya sinó a més perquè és l’alcalde que més arbres ha talat en el nostre municipi, tots ells, per simples capritxos” ha assegurat Jordi Mayor.

Els socialistes assenyalen a més que anteriorment a aquest fet, es van talar pins que envoltaven la fortalesa del Castell de Cullera, perquè dificultaven la seua visibilitat es va dir, així com els situats en el vessant del riu a l’altura del camp de futbol, perquè molestaven al pas de l’estesa elèctrica, van assegurar els serveis municipals. A més també es van talar els arbres de la plaça de l’Església del Raval, arbres d’enorme bellesa que van ser tallats sense més explicació.

Amb aquesta forma d’actuar, prepotent i sense tenir la més mínima sensibilitat pel medi ambient, l’actual alcalde Ernesto Sanjuán demostra que “per a ell el més important de tot és que es vegen ben els seus focs artificials i si fa falta tallar arbres es tallen”, ha afirmat Jordi Mayor, qui a més ha conclòs dient que“el medi ambient és de tots els ciutadans i no d’un alcalde que només pensa en el seu lluïment i no en el benestar dels seus ciutadans”.

PSPV-PSOE de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.