Kiko Tur guanya l’Open de Tenis Adaptat d’Almussafes

Kiko Tur guanya l’Open de Tenis Adaptat d’Almussafes

Professionalitat en el joc i excel·lent organització han sigut les dos màximes que han assegurat que la Copa d’Espanya de Tenis en Silla de Rodes 2015, disputada en la localitat d’Almussafes durant el passat cap de setmana, haja deixat un record inesborrable per a tots els participants.

L’única complicació del torneig nacional va ser la variable climatologia, condició que va obligar a l’organització a avançar les finals de la desé octava edició, cita que ha reunit a huit de les millors raquetes espanyoles en esta especialitat esportiva adaptada, a la vesprada del dissabte, clausurant la trobada un dia abans del que preveu.

La final en la categoria d’individual va enfrontar al català Kiko Tur – Jugador que ha competit de nou a Almussafes després d’uns anys de parada – amb el murcià Quique Síscar, vencedor en la passada edició i quint en la classificació general. Renyida final en què el català es va adjudicar el títol de campió de l’open després de véncer per 6-3 i 6-2 al seu rival en la pista, un trofeu que li va entregar el regidor d’Esports, Carles Grancha.

De l’últim partit disputat van sorgir els vencedors en dobles, el propi Síscar i el seu company també murcià Josu Villaoz, que en esta ocasió van véncer al doblet format pel riojà Juanjo Rodríguez i el català Jose Coronado per 6-3 i 6-2. Membres de l’organització del club de tenis Almussafes els van entregar les copes de campions.

villahoz-siscar-subcampions-2015Per la seua banda, el murcià Josu Villaoz es va proclamar campió en la final de consolació davant del basc i nové en la classificació general, Patxi Fadrique i, per segon any consecutiu, el trofeu Fair Play, que destaca la constància i esportivitat en el torneig, se li va concedir al murcià Josu Villaoz.

La Copa d’Espanya de Tenis en Silla de Rodes s’organitza per part del Club de Tenis Almussafes, conjuntament amb FESA (Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana) i la FEDDF (Federació Espanyola d’Esports de Discapacitats Físics).

Este esdeveniment es troba plenament consolidat en el circuit nacional, que integra un total de quinze tornejos en totes Espanya, i compta cada any amb el patrocini de la Diputació de València, de l’Ajuntament d’Almussafes i d’una gran quantitat d’empreses de l’entorn.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.