‘Verbena pasqüera’ per al dissabte a Sueca

‘Verbena pasqüera’ per al dissabte a Sueca

La Regidoria de Festes ha organitzat, pensant en estes dates tan assenyalades per a l’oci de molts suecans i suecanes, una revetla ‘de pasqua’ en el parc de l’Estació, dissabte que ve 11 d’abril, a partir de les 23 hores.

“D’esta manera, tots aquells veïns que no ixen estos dies de la nostra localitat podran tindre una opció de diversió. Des de la meua Regidoria, espere que esta idea siga encertada i que tot aquell ciutadà que ho desitge puga acostar-se per a disfrutar del grup Mediterrani que segur farà les delícies de tots aquells que acudisquen”, en paraules del regidor de Festes, Dimas Váquez.

Ajuntament de Sueca


 

  1. avatar
    El Bulgaro Cropan 8 abril, 2015, 8:23 am

    Excelentes en cante y baile pero este pacto9 local “de forment ni u gra”.
    Con políticas de derechas llevadas a cabo por pardidos que se llaman “de izquierdas”, ¿Para que queremos PP?

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.