Mayor promet una assemblea oberta anual per a donar compte de la seua gestió a Cullera

Mayor promet una assemblea oberta anual per a donar compte de la seua gestió a Cullera

La participació ciutadana és una de les grans senyes d’identitat del projecte de govern amb el qual els Socialistes de Cullera concorren a les pròximes eleccions municipals del 24. De fet, al voltant de 800 veïns han intervingut directament o indirectament en la seua elaboració i el candidat a l’alcaldia, Jordi Mayor, vol que esta implicació social en els assumptes municipals vaja més enllà. Per tot això, el cap de cartell electoral ha proposat la celebració d’una assemblea anual ciutadana si és escollit alcalde, en la qual donarà compte de la seua gestió, escoltarà les propostes dels veïns i les crítiques que puguen produir-se per tal de millorar l’acció de govern.

Mayor ha deixat clar que “jo mai m’amagaré darrere d’un plasma, ni d’una butaca d’alcalde, i donaré la cara en tot moment”.

Un dels eixos del programa del canvi amb el qual es presenta Mayor a les eleccions és la instauració d’una vertadera democràcia participativa en el consistori, en contraposició a la situació actual en la qual els veïns són ignorats per l’executiu municipal a l’hora de prendre qualsevol decisió.

En eixe sentit, ha detallat que el seu equip de govern comptarà amb una regidoria de Participació Ciutadana, actualment inexistent. Un de les primeres tasques d’esta regidoria serà elaborar una ordenança de participació ciutadana.

“El carrer reclama més implicació, que se li done veu més enllà d’haver de votar cada quatre anys i bona prova d’açò és el nostre projecte de govern, que ha aconseguit una alta participació veïnal. Qui no entenga que açò és necessari, no entén als ciutadans ni el canvi de cicle polític al qual, afortunadament, estem assistint”, ha assenyalat el líder socialista.

El cap de cartell dels Socialistes de Cullera ha afegit que a més eixa ordenança haurà de contemplar la possibilitat de convocar referèndums per a consultar als veïns sobre aspectes tan importants com les grans inversions o altres temes d’envergadura que puguen sorgir al llarg del mandat.

En estos moments, cap municipi de la comarca duu a terme esta classe de consultes, per la qual cosa Cullera seria una ciutat pionera no solament en la Ribera, sinó també una de les primeres de la Comunitat Valenciana. “Volem ser una ciutat referent i també ho serem en el pas de la vella a la nova política”, ha conclòs Jordi Mayor.

PSPV-PSOE de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.