El president de la Generalitat i l’alcalde del Perelló col·loquen la primera pedra del nou col·legi

El president de la Generalitat i l’alcalde del Perelló col·loquen la primera pedra del nou col·legi

Amb este acte simbòlic dilluns 30 de març el President de la Generalitat Molt Honorable Alberto Fabra Part i l’Alcalde de El Perelló José Miguel Fos Alberola han donat inici a les obres de construcció del nou col·legi de El Perelló.

L’acte de col·locació de la primera pedra va comptar també amb la presència de la Consellera d’Infraestructures Territori i Medi Ambient Honorable Isabel Bonig Trigueros, la Consellera d’Educació Cultura i Esport Honorable Maria José Catalá Verdet, el Regidor d’Educació Juan Botella Iglesias i la corporació municipal, l’Alcalde de Sueca Salvador Campillo Moncho, i moltes altres autoritats.

L’acte va començar amb una visita al pati de l’actual col·legi, on alumnes de diferents cursos van fer entrega al President d’uns treballs sobre el nou col·legi. A continuació la comitiva es va desplaçar al solar on es realitzaran les obres, una vegada allí el President, l’Alcalde de El Perelló, la Directora del CEIP El Perelló, i dos alumnes representants del Consell Escolar van firmar l’acta de col·locació de la primera pedra. A continuació els xiquets van traslladar l’urna al lloc preparat per a l’ocasió i van procedir a la seua col·locació.

En els parlaments l’Alcalde de El Perelló va agrair a la Generalitat Valenciana per fer possible esta infrastructura tan reivindicada, a la Diputació de València per ajudar econòmicament en els treballs de derrocament i preparació de la parcel·la, a totes les persones que es van implicar en la reivindicació del nou col·legi, a l’actual directora del centre Carmen Sánchez, a la presidenta de l’AMPA del CEIP El Perelló Cristina Civera, a les anteriors presidentes Maria Jesús Marco, Pilar Griñán i Encarna Roig. També va agrair a tots els habitants de El Perelló per no cessar mai en esta gran reivindicació.

Han sigut molts anys de dur treball, lluites, protestes, reivindicacions i manifestacions, però hui en paraules de l’Alcalde de El Perelló donen començament unes obres esperades tant per la comunitat educativa, com pels habitants de El Perelló.

primera-pedra-escola-perello-2L’Alcalde de El Perelló va tindre unes especials paraules d’agraïment per al difunt Conseller d’Educació Manuel Tarancón que en 1999 i després de la sol·licitud de diversos polítics locals, entre els que ja estava l’actual Alcalde de El Perelló José miguel Fos Alberola, va incloure el col·legi de El Perelló en el mapa escolar de la LOGSE.

La construcció del nou col·legi ha sigut adjudicada a l’empresa Acciona Infraestructuras, S.A. i té un pressupost de 2.513.841’07 euros.

Les obres estan previstes realitzar-se en 16 mesos encara que durant l’acte es va comunicar que amb tota seguretat els alumnes del CEIP El Perelló podran disfrutar del nou edifici després de les vacacions de Pasqua de 2016.

Ajuntament del Perelló


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.