La web de l’Ajuntament de Sueca, a disposició de les associacions

La web de l’Ajuntament de Sueca, a  disposició de les associacions

El regidor de Noves Tecnologies, Dimas Vázquez, vol posar a disposició de totes les associacions i col·lectius de la nostra ciutat la pàgina web municipal. “El que es pretén és que, dins d’esta web, les associacions que ho desitgen disposen d’un  espai per a poder oferir així tota la informació a qualsevol persona que la necessite i que vullga realitzar alguna consulta. D’esta manera, podran tindre al seu abast un directori d’associacions locals de Sueca, Mareny de Barraquetes i El Perelló”, ha explicat Vázquez.

Per a poder registrar l’associació en la web de l’Ajuntament seran necessaris les dades següents: 1- Nom de l’associació; 2- Tipus d’associació (cultural, festiva, de dones, juvenil, musical, educativa, religiosa, esportiva, empresarial o altres opcions); 3- Descripció de l’associació; 4- Fitxers o imatges adjuntes (si es desitja); 5- Dades de contacte (de les quals es dispose), com a persona de contacte, direcció, telèfon, e-mail, fax, pàgina web, Facebook, Twitter.

Tota aquella associació interessada a incloure’s en la web municipal, haurà de presentar la seua sol·licitud per registre d’entrada en el mateix Ajuntament, fent constar les dades que es dispose o enviant un correu electrònic a les direccions següents: bvendrell@sueca.es o bgarcia@sueca.es.

Ajuntament de Sueca

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada