La web de l’Ajuntament de Sueca, a disposició de les associacions

La web de l’Ajuntament de Sueca, a  disposició de les associacions

El regidor de Noves Tecnologies, Dimas Vázquez, vol posar a disposició de totes les associacions i col·lectius de la nostra ciutat la pàgina web municipal. “El que es pretén és que, dins d’esta web, les associacions que ho desitgen disposen d’un  espai per a poder oferir així tota la informació a qualsevol persona que la necessite i que vullga realitzar alguna consulta. D’esta manera, podran tindre al seu abast un directori d’associacions locals de Sueca, Mareny de Barraquetes i El Perelló”, ha explicat Vázquez.

Per a poder registrar l’associació en la web de l’Ajuntament seran necessaris les dades següents: 1- Nom de l’associació; 2- Tipus d’associació (cultural, festiva, de dones, juvenil, musical, educativa, religiosa, esportiva, empresarial o altres opcions); 3- Descripció de l’associació; 4- Fitxers o imatges adjuntes (si es desitja); 5- Dades de contacte (de les quals es dispose), com a persona de contacte, direcció, telèfon, e-mail, fax, pàgina web, Facebook, Twitter.

Tota aquella associació interessada a incloure’s en la web municipal, haurà de presentar la seua sol·licitud per registre d’entrada en el mateix Ajuntament, fent constar les dades que es dispose o enviant un correu electrònic a les direccions següents: bvendrell@sueca.es o bgarcia@sueca.es.

Ajuntament de Sueca

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.