Comiat dels treballadors del Pla d’Ocupació Conjunt d’Almussafes

Comiat dels treballadors del Pla d’Ocupació Conjunt d’Almussafes

Durant el matí de hui dimarts dia 17, el consistori d’Almussafes ha celebrat un acte de despedida oficial dels sis demandants d’ocupació de la localitat d’Almussafes que, des del passat 29 de desembre, han treballat com a auxiliars administratius en diferents àrees de l’ajuntament. Divendres passat dia 13, va concloure el període de dos mesos i mig de contracte, formalitzat pel consistori municipal a través del Pla d’Ocupació Conjunt de les Administracions Públiques, amb l’objecte de portar a terme servicis d’interés general i social en l’administració local.

El propi alcalde, Albert Girona, ha presidit l’acte públic de despedida dels sis veïns contractats que han desenrotllat labors professionals en qualitat d’auxiliars administratius en departaments com la Biblioteca Pública, l’Arxiu Municipal, Urbanisme, Comunicació i Informàtica i l’Agència de Desenrotllament Local i Promoció Socioeconòmica.

Tots ells han rebut una carta de recomanació de l’Ajuntament que els servirà per a millorar el seu currículum davant de futurs reptes professionals. Així mateix, la primera autoritat municipal ha aprofitat l’acte, celebrat en la sala de plens de la Casa Consistorial, per a exalçar l’exercici de les funcions que els sis contractats han completat durant els últims dos mesos i mig i que s’han centrat en qüestions com la implementació de la secció infantil i juvenil de la biblioteca, el suport a l’organització de les noves dependències de l’arxiu administratiu i de l’ADL, la col·laboració en la gestió de les bonificacions en el rebut de l’aigua als col·lectius beneficiaris o l’actualització de la web i Intranet municipals, entre altres projectes laborals.

Els beneficiaris han sigut persones desocupades inscrites com a demandants d’ocupació en el SERVEF, almenys en els tres mesos previs a la publicació de la convocatòria d’ocupació per part de la Diputació de Valenciana. Així mateix i d’acord amb les bases del programa, havien de ser parats de llarga duració, majors de 45 anys o dones. A tots ells, l’Ajuntament d’Almussafes els va assignar un contracte a jornada completa, és a dir, han treballat 37’5 hores setmanals, encara que els seus corresponents horaris s’han adaptat a les necessitats concretes de cada servici públic.

Per a dur a terme este Pla d’Ocupació Conjunt, la Diputació de València i la Generalitat Valenciana han aportat 14.748 euros i el consistori d’Almussafes ha sufragat els 7.392 restants per a completar la inversió global que ha ascendit a  23.000 euros.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada