Almussafes recapta 4.500 euros per a Etiòpia en els esdeveniments esportius ‘In Real Time’

Almussafes recapta 4.500 euros per a Etiòpia en els esdeveniments esportius ‘In Real Time’

La Mascletà de Solidaritat IRT a Almussafes, terme amb què s’han encunyat els esdeveniments esportius que durant la jornada dominical d’ahir van suposar una autèntica marea groga en la localitat, va ser un èxit rotund d’organització i participació.

Almussafes abandera la solidaritat amb Etiòpia, ja que es tracta de l’únic municipi de tota la Comunitat Valenciana que s’ha bolcat en els esdeveniments del projecte esportiu In Real Estafe 2015, junt amb dos localitats del País Basc i una de Màlaga, així com tres pobles de la Comunitat de Madrid, Màlaga i Oviedo.

La segona convocatòria ha superat inclús a la celebrada en la passada edició, ja que la iniciativa solidària i benèfica, en la que la ONG ABAY, el propi Ajuntament d’Almussafes i el Club d’Atletisme han treballat braç a braç, va congregar a un total de 586 esportistes, superant per més d’un centenar als corredors participants el passat any.

irt-almussafes-2015-1De fet, 403 persones – xiquets i adults desplaçats des de bona part de la geografia valenciana – van respondre a la crida pública de suport al finançament d’un projecte de desenrotllament agrícola per a etíops en Walmara, inscrivint-se en les diferents carreres desenrotllades durant la jornada dominical. Per la seua banda, la caminada solidària de 2,5 km. De distància, va reunir a 183 participants i amb ella es va clausurar la gran festa per l’esport solidari.

Carmen Magraner, veïna d’Almussafes i integrant d’Abay, “mostra la seua plena satisfacció pel resultat obtingut en esta segona convocatòria de l’esdeveniment esportiu i benèfic, ja que la gran resposta ciutadana ha fet possible que s’hagen recaptat 4.500 euros, encara que lògicament el benefici net és menor després de descomptar els gastos de les assegurances, del xip i de les camisetes dels corredors”.

A més de les proves atlètiques citades, Almussafes va acollir un partit de futbol solidari amb Walmara, que va disputar l’equip benjamí de l’Almussafes Club de Futbol contra l’equip de Picanya en el camp de futbol municipal durant el matí. Jugadors, directius i pares van col·laborar adquirint les camisetes de “In Real Time 2015”.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.