El Club Billar Sueca torna avui al Campionat d’Europa a Doetinchem (Holanda)

El Club Billar Sueca torna avui al Campionat d’Europa a Doetinchem (Holanda)

Fa poc menys d’un any, el Club Billar Sueca aconseguia una brillant i històrica medalla de bronze al Campionat d’Europa per Equips a la localitat francesa de Ronchin, i demà divendres comença la disputa d’un nou Campionat d’Europa on el Club Billar Sueca participa com a Campió d’Espanya de la temporada passada i amb l’objectiu clar de defensar, com a mínim, eixa posició al pòdium.

Dotze equips representen al billar continental a les 3 seus distribuïdes a Bochum (Alemanya), Praga (Rep. Txeca) i la seu holandesa, a Doetinchem, on es desplaça el Club Billar Sueca. Dotze equips que participen en representació dels seus corresponents països i la participació del quals es realitza a conseqüència dels resultats al seu propi país. En aquest cas, representat a la Federació Espanyola, el Club Billar Sueca com a Campió, junt a la Coral Colon de Sabadell, com a sub-campió, seran els dos representants.

L’equip suecà estarà conformat per Raul Cuenca, com a capità, acompanyat per Esteve Mata i Jordi Garriga. Un equip jove, experimentat, de gran nivell que no renuncia a res en els seus enfrontaments davant dels seus rivals que conformen el grup B d’aquesta fase de qualificació: l’equip holandés local, el De Veemarkt/A1 Biljarts; l’Andernos francès, i el Hilen alemany. Tres partits a la recerca d’una plaça per a la gran final del Campionat d’Europa que es disputarà a primers de Maig a Rosmalen (Holanda). El dissabte a les 13h. davant l’equip local, seguint a les 16h. davant l’equip alemany, per finalitzar la participació el diumenge a les 9h. davant el conegut equip francès de l’Andernos.

Club Billar Sueca


 

Etiquetes

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.