UGT es consolida com la primera força sindical de l’Ajuntament de Sueca

UGT es consolida com la primera força sindical de l’Ajuntament de Sueca

A les eleccions sindicals celebrades ahir a l’Ajuntament de Sueca, i amb una participació del 90,3% de la plantilla (han votat 187 dels 207 funcionaris/es) el sindicat UGT amb el 39,3% dels vots vàlids (72 vots) , ha sigut el sindicat més votat. Obtenint 4 delegats dels 9 que composen la Junta de Personal. En les eleccions de l’any 2.011 vam obtindre 3 delegats.

El segón sindicat amb més representativitat  és el SPPLBCV, el qual ha tingut el 27,86% dels vots (51 vots) , obtenint 2 delegats en la Junta de Personal.

El sindicat CCOO amb el 19,67% dels vots (36 vots), ha obtingut també 2 delegats. El sindicat CSIF amb el 13,1% dels vots (24 vots), obté 1 delegat en la Junta de Personal.

Una vegada més, i com una mostra de la importància que la UGT dóna al nostre municipi, en el moment del recompte dels vots han estat presents, junt a d’altres càrrecs del sindicat, Luis Lozano Secretari general de la FSP-UGT del Pais Valencià, Maite Montaner i Andres Bertó de l’executiva de la FSP-UGT-PV , així com Paco Santisteban i Antonio Agustín Secretari i Vicesecretari General de la FSP-UGT en la Ribera-Safor-Vall d’Albaida-La Costera i la Canal de Navarrés.

Des del sindicat UGT, com guanyador d’aquestes eleccions, agraïm la confiança que ens han donat els companys i companyes i fem una crida als altres sindicats per millorar la qualitat dels serveis públics de l’Ajuntament de Sueca, al mateix temps que exigim la millora de les condicions laborals dels seus treballadors/es.

Així i com hem anat divulgant en la campanya electoral, la nostra acció sindical a curt i mig plaç va a centrar-se en assolir els següents objectius; els quals plantejarem ja a l’actual equip de govern i al que eixirà com resultat de les Eleccions Municipals del pròxim mes de maig:

1.- Negociació de una nova Relació de Llocs de Treball (R.LL.T.). Encara que no renunciem al possible pagament dels endarreriments (des de l’any 2.008) , pensem que l’actual R.LL.T.ja s’ha quedat obsoleta i cal negociar-ne una nova, que ens permeta clarificar les funcions i recuperar l’exagerada perdua de poder adquisitiu que hem tingut en els últims anys.

2.- Millora de l’actual Organigrama Funcional

3.-Vinculat a l’anterior promourem la reorganització de la plantilla, de forma que es regularitzen les nombroses situacions de funcionaris/es que no estan al seu lloc o que realitzen funcions de superior categoria, utilitzant criteris de promocio interna, mobilitat voluntària, carrera professional vertical però també horitzontal promovent el passe a segones ocupacions….

4.- Negociació d’un marc general d’assignació del Complement de Productivitat, renegociant els actuals.

5.- Buscar formules que permeten recuperar les retribucions per Incapacitat Temporal.

6. Recuperar les 35 hores de treball efectiu, com una mesura més de foment de l’ocupació a nivell local.

7. Major flexibilitat horària

8.-Millora de les prestacions socials:subvencions sanitàries,per discapacitat, per conciliació.

9.- Des del Comité de Salut Laboral continuarem reivindicant el compliment de la normativa de Prevenció en Seguretat i Salut: combatent els riscos psicosocials, la sinistralitat laboral i millorant el medi ambient laboral.

10.- Potenciació de la Prevenció de riscos laborals en el cos de Policia Local i promoció de l’avançament de la seua edat de jubilació.

Secció sindical d’UGT de l’Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.