Peus-Quets es multiplica

Peus-Quets es multiplica

Peus-Quets retorna a la competició, determinat a seguir amb la tasca de córrer i córrer, que continua sent la seua activitat principal. Les doloroses experiències que recentment han colpejat el Club, sensiblement viscudes per tots,  sols poden trobar alleugeriment en la dura activitat de galopar en una o altra Volta a Peu que es celebra al País Valencià setmana rere setmana.

El dissabte, la expedició de una  vintena de runners representant el Club recolzà la causa benefica que la Falla del Raval de Catarroja promovia en favor de la Creu Roja, arreplegant queviures, kilo de menjar per corredor,  per al seu banc d’ aliments. La IIIa Volta a Peu al Raval de Catarroja, de una mica més de 6K, ens va deixar bones sensacions i millors alegries.

Manu Lena va completar un velocíssim circuit de 24’16’’, a 3:51 el kilòmetre. Alice Rebull pujà segona al podi, fent els 6300 metres en 29 minuts! Fletxa vestida de blau, esta fondista va com una exhalació! Manolo Mañez, que per circumstancies particulars, no ha pogut mantenir el nivell de entrenaments que requereixen estes proves que es corren amb regulada freqüència, marca 30’15’’ en meta! No sé si valent, o decidit, … o… decididament valent?  Carmina Ferrando es va iniciar a Catarroja, en una cursa multitudinària. De la ma de Sari Roselló , voluntària madrina en el seu bateig en Voltes a peu, Carmina completà en poc més de 38mn el seu primer repte de carrera, creuant meta entre aplaudiments, abraçades i llàgrimes d’ alegria. Que millor premi per a estes dos protagonistes: una  recompensa a la veterania i un premi a la principiant! Reme Beltran i Pilar Ferrús estimulades per M. J. Sanz, assoliren un temps que superava les seues expectatives.

Diumenge, la Fira de Guadassuar veu una any més alguns del nostres a la seua super modalitat de curses “3 en 1”: els 7, 14, 21K que ja s’ han posicionat amb fermesa a la agenda dels atletes valencians. Carles Micó tanca el bucle dels 14K en 51:42 i Alice Rebull, doblant carrera el cap de setmana, fa 1h06, dos grans cronos , dos immensos corredors, que porten la seua afició… en vena!

Mentre Àngels Riera i Ramón Monjo, inscrits al Circuit de la Marina, corrien el 10000 de Xàbia entre 1800 inscrits, la  Mitja Marató de Riba-Roja ens brindava la més magna sorpresa en la més menuda atleta del Club. Prese Claver s’ enfilà a dalt del tot del podi, amb copa i 50€ de premi, primera en una prova que té caràcter i vàlua internacional, a nivell de les més emblemàtiques Mitjes Maratons de la nostra Europa. Esta xica es un sol, el Formula 1 de Peus-Quets.  Ja voldria un tal Fernando Alonso córrer tan ràpid com la nostra Prese, si senyor, dos coletes que van com el vent!

2-peus-quets-serra-bernia-2015La resta dels components del Club, gent de Senda-Quets,  dels quals uns i unes feren Catarroja el dissabte, mouen a les huit del matí cap als alts que dominen la Mediterrània entre Moraira i Benidorm. L’ autocar de cinquanta muntanyencs aviat desembarca a les faldes de la Serra de Bèrnia rialles, motxilles i pals de trekking. Ràpidament esmorzats, la ruta circular programada ens portarà  per la vessant Nord que mira Benissa, Calp i  el Cap d’ Or de Moraira fins El Forat, túnel natural que travessa de part a part la cresta pètria abocant-nos a la vessant Sud d’ on guaitem Altea i Benidorm. Bordejant a bona alçada la falda de la Serra de Bèrnia, fem un descans al Fort, construcció militar del segle XVI,  ja enderrocat, però altament interessant per els arc voltats que encara perduren, desafiant els pas del temps i les inclemències meteorològiques. El Dia de la Dona, a un Club on les dones son més nombroses el  festegem al dinar, a Jesús Pobre. El retorn a Sueca serà sorollós i divertit.

Una vegada més diversificació de destins i multiplicitat de dedicacions a Peus-Quets.

Juanjo Presència
Peus-Quets


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada