Destacat paper de les atletes del CA Corriols al Campionat d’Espanya de Camp a Través

Destacat paper de les atletes del CA Corriols al Campionat d’Espanya de Camp a Través

En una setmana en la què es celebraran diferents actuacions en defensa i homenatge de la dona, el nostre club, el CA Corriols Sueca ja té a les seues heroïnes. I és que per davant queda el grandíssim resultat obtés ahir al Campionat d’Espanya de Camp a Través, celebrat al circuit “El Cuartillo” a Càceres (Extremadura). La simple classificació per a poder disputar-lo ja era un èxit i les dues afrontaven la competició amb il·lusió i esperança de poder vore recompensat l’esforç diari.

A les 13.10h, i en directe per Teledeporte (RTVE), Laura Pérez i Andrea Pérez prenien l’eixida del cross llarg en categoria promesa que consistia en un circuit duríssim de 7.550 metres. Les dues atletes, enrolades en el CA Silla, aconseguien acabar la prova i sumar esforços per al seu equip que les catapultava fins a la 3a posició, per darrere de AD Marathon i Simply-Scorpio 71. Una vegada van entrar en meta van trencar a plorar, tant elles com les seues famílies, que seguien la carrera amb molt d’interés. Aquesta medalla de bronze val el seu pes en honor i té molt de sacrifici i treball darrere. Hores de treball físic, psicològic i familiar. Perquè els que no corren també espenten. Encara que sone a tòpic, aquesta medalla també és d’ells. Enhorabona!

Junt a elles, una altra atleta del nostre club disputava la cursa en categoria Júnior. Blanca Mur afrontava la cita amb la mateixa il·lusió que les seues companyes d’entrenament. Tot i això, al tractar-se d’una prova on es premia l’esforç colectiu, Blanca no va aconseguir situar-se en les primeres posicions. I és que tot i tractar-se de categories inferiors, hi ha atletes que podríem considerar d’èl·lit i que apunten molt alt. Així i tot, aquesta crònica també va per Blanca i pel seu esforç diari. No dubtem que prompte arribaran els resultats esperats. Endavant!

Ja en un altre ambient, a Moixent es disputava el Trail de Moixent 3.0. Una nova edició que tenia l’al·licient de presentar un nou recorregut més atractiu per als corredors i senderistes. Fins allí es desplaçaren José Pastor, Juan Fuster i Sonia Carrascosa que afrontaren els 22km i 1.025m de desnivell positiu de la prova amb molta intensitat. La marxa aconseguí juntar a més de 500 participants, dels quals, Sonia i Juan van aconseguir acostar-se als llocs capdavanters.

jose-sonia-juan-moixent-2015Per últim, el nostre internacional Berni Ferrer, que continua endinsat en la preparació per a la Marató de Madrid, disputava el diumenge la mitja marató d’Oliva. Una cursa que consistia en realitzar dos voltes a un recorregut similar i que va servir per a entrenar amb alegria i il·lusió de cara a l’esperada cita del mes d’abril.

La cosa no para i les falles també estan en marxa. Alguns dels nostres preferiren canviar les esportives per les disfresses i realitzaren un suau entrenament pels carrers del poble en la Cavalcada del Ninot que organitza anualment la Junta Local Fallera. Un traçat curt però intens, semblant al treball de pendents i rampes, on alguns encara sofrien avui mateix les conseqüències de la prova. Bromes a banda, és moment de gaudir del bon temps, de la més gran de les nostres festes però sense deixar de costat els bons moments que ens aporta la pràctica del running.

Bona setmana i bones falles. A volar!

Carlos Miragall Colomar
CA Corriols Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.