Sanjuán inicia la remodelació del parc de Sant Antoni de Cullera sense licitar les obres

Sanjuán inicia la remodelació del parc de Sant Antoni de Cullera sense licitar les obres

L’equip de govern de Cullera que presidix Ernesto Sanjuán (PP) ha iniciat les obres de remodelació del tram final del parc de Sant Antoni sense haver licitat els treballs o almenys sense haver informat d’açò, segons ha pogut constatar el grup municipal socialista en el consistori després de vore com s’han abocat enderrocs per a tapar l’estany d’esta part de la zona verda en la qual ara es pretén construir una àrea infantil.

Per este motiu, hui mateix, el portaveu municipal i candidat a l’alcaldia, Jordi Mayor, ha presentat per registre d’entrada la convocatòria urgent d’una comissió informativa extraordinària de les àrees d’Urbanisme i Serveis Exteriors perquè, amb la presència de tots els tècnics responsables del projecte, es donen les pertinents explicacions.

Els socialistes han exigit que s’informe sobre quin procediment va a dur-se a terme per a l’aprovació del projecte i la realització de l’obra. A més, sol·liciten que s’explique com va a finançar-se, quin tipus d’enderrocs estan permesos usar, quina autorització tenen les empreses que estan abocant material i qui realitza el control d’aquests abocaments i materials.

D’altra banda, el principal grup de l’oposició ha demandat conéixer quines alternatives tècniques té el projecte i quins seran els usos definitius d’este espai.

Així mateix, els socialistes assenyalen que esta petició pretén que la resta grups municipals puguen fer propostes alternatives als usos als quals vol destinar el govern local l’espai i que estes puguen ser arreplegades pels tècnics i així poder estudiar la seua viabilitat. Sobre este tema, Mayor i Joves Socialistes ja ha manifestat que la seua intenció seria que es construïra una pista de skate com demandaven molts joves del municipi, una pista de futbol 7 o un parc per a gossos, del que ara manca el municipi.

Cal recordar que l’Ajuntament de Cullera ha decidit tapar amb enderrocs l’estany que se situa en la part final del parc de Sant Antoni, una infraestructura que ha costat 92.000 euros i que mai ha arribat a utilitzar-se per inviable, com ja va denunciar abans de la seua construcció el grup socialista en 2004.

“Sanjuán ha enterrat els diners públics en una mostra més de la seua nefasta gestió al capdavant del municipi que ha portat a l’ajuntament a la ruïna més absoluta pel seu balafiament dels recursos públics”, ha denunciat Mayor, qui considera necessari un canvi polític “perquè necessitem un govern local amb sentit comú que faça les coses ben i amb responsabilitat”.

PSPV-PSOE de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.