Les Falles d’Almussafes arranquen amb la crida

Les Falles d’Almussafes arranquen amb la crida

A les 13 hores d’ahir diumenge dia 1, el regidor de Festes, Josep Contell, va procedir a l’obertura de la cerimònia oficial fallera, organitzada per la Junta Local, destacant el valor d’esta festa, que va qualificar com “màgica, plena de germandat, alegria i tradició i  fonamentada en l’esforç constant i en la dedicació plena durant tot un any que sempre culmina a les portes de la primavera”.

Davant de la Casa Consistorial i enarborant els estendards es va celebrar este acte anunciador de les Falles de 2015, en el que les tres falleres majors d’Almussafes, acompanyades per les Falleres Majors Infantils i pels presidents de les tres comissions, es van dirigir davant d’un entregat públic, que ja assaboria la calor de la festa i l’olor de la pólvora en este primer acte oficial de les festes josepetes.

Després de les paraules del regidor, Mª Creu Parra, fallera major de la comissió La Torre, va iniciar el torn d’intervencions invitant a participar en les Falles “a tots aquells veïns que respiren l’olor de la pólvora, que s’emocionen escoltant la dolçaina i el tabalet i que senten en els seus cors la festa”.

A continuació, Lara Sòria, reina fallera de la Primitiva, va exalçar la festa dels valencians i les valencianes, “eixa festa que porta nostres colors, les nostres olors i la nostra cultura per tot el món”. Finalment, Mariví Chinchilla, Fallera Major de la Mig Camí, va demanar “obrir les portes dels cors per a donar pas a la nostra festa més volguda i a omplir d’esta tradició tots els carrers del poble

Com en les anteriors edicions, els discursos de la crida es van clausurar amb l’Himne de València, melodia que va entonar el món faller al complet i, molt especialment, els protagonistes que van presidir la celebració.

Ajuntament d’Almussafes

Foto de Carioca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.