Una xocolatada i una macrobatucada obriran la Setmana de la Dona d’Almussafes

Una xocolatada i una macrobatucada obriran la Setmana de la Dona d’Almussafes

La Setmana de l’arriba puntual a la seua cita anual a Almussafes per a reunir al col·lectiu de dones de la localitat en els diferents actes socials, culturals i d’oci convocats des de la Regidoria de la Dona. Un any més, conferències i campanyes d’informació conviuen amb iniciatives artístiques, cinematogràfiques, esportives i d’oci, en les que les associacions de dones brinden de nou la seua col·laboració.

El tret d’eixida el donarà la regidora de la Dona, Elia Alepuz, durant la pròxima jornada dominical en el parc Central. Està previst que l’acte oficial d’inauguració dóne començament a les 10.30 del matí amb l’esmorzar popular que oferirà l’ajuntament a les dones d’Almussafes, en el que aprofitarà per a fer-los entrega d’un Pin commemoratiu de la Setmana, amb el dibuix del cartell guanyador del certamen 2015, creació de l’artista valencià, Joan Miquel López Díaz.

Amb posterioritat, l’edil de la Dona es dirigirà a tots els assistents per a procedir a l’apertura oficial de l’homenatge d’enguany i agrair la col·laboració de les quatre entitats locals que la representen en la localitat. Precisament, les integrants d’estes associacions també intervindran en l’acte públic per a invitar als presents a participar en els actes programats en l’agenda commemorativa d’enguany.
L’acte es clausurarà a ritme d’una macrobatudada, en la que participaran al voltant de 80 músics d’Algemesí, Beniparrell, València, Nules, la Pobla Tornesa, Sedaví, Picassent, Benicarló i també d’Almussafes.

Les sòcies de l’Associació Afectats Fibromiagia, Junta Local Lluita contra el Càncer, Dones Progressistes i Ames de Casa Tyrius, així com el públic en general, acompanyaran els músics en la desfilada pel passeig del parc.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada