Cullera i El Mareny de Barraquetes participen en ‘Sona València per als majors’

Cullera i El Mareny de Barraquetes participen en ‘Sona València per als majors’

Nombrosos veïns de Cullera i Mareny de Barraquetes han visitat avui la Diputació per a participar en el programa provincial de “Sona València per als majors”.

majors-mareny-cullera-foto_AbulailaLa jornada ha començat en la Diputació de València amb una visita als palaus de Batlia i Scala i ha continuat amb un recorregut per la plaça de bous i els museus de Etnologia i Prehistòria de la Beneficència.

El president de la Diputació, que ha donat la benvinguda als assistents, ha explicat la història d’aquesta institució que compta amb més de dos-cents anys d’història, al mateix temps que s’ha referit a la importància que d’aquesta quan no existien altres administracions “tenim un patrimoni que tenia com a fi l’assistència social com la Beneficència o l’Hospital General i està bé que vostès ho coneguen”, ha assenyalat.

Així mateix, Rus ha informat als participants de la renovació del programa de Teleasistència en el qual la Diputació inverteix tres milions d’euros anuals per a “poder donar servei a 16.000 persones de tota la província que necessiten aquest tipus d’atenció”.

majors-cullera-foto_abulailaPer la seua banda, la diputada de Benestar Social, Empare Habita que ha manifestat la seua satisfacció per presidir un àrea “tan gratificant com aquesta en la qual es treballa per i per a les persones”, ha convidat als assistents a participar en el “Rebost de la Dipu” que se celebra aquesta mateixa vesprada a Alzira.

L’acte ha comptat amb la participació de l’alcalde de Cullera i diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán i de l’alcalde pedani del Mareny de Barraquetes, que han coincidit a subratllar el suport de la Diputació als municipis, al mateix temps que han agraït al president aquesta iniciativa.

Dival


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.