Compromís per Cullera felicita a l’alcalde Sanjuán

Compromís per Cullera felicita a l’alcalde Sanjuán

Compromís per Cullera vol felicitar, a través del seu secretari de joventut Marc Joan, a l’alcalde de Cullera Ernesto Sanjuan, per haver-se dignat després de 3 anys i mig a renovar el gimnàs del Poliesportiu municipal.

Així, tal i com ha manifestat Marc Joan “tots els usuaris del Poliesportiu municipal ens al·legrem molt d’esta renovació de material, la llàstima és que arriba a només 4 mesos de les eleccions municipals i podríem pensar que es tracta d’una acció únicament electoralista”.

Segons Marc Joan “a Ernesto Sanjuan i el seu equip de govern li dóna exàctament igual l’estat en que es troben les instal·lacions esportives municipals, l’únic que els interessa és tornar a governar 4 anys més i assegurar-se el jornal una nova legislatura”.

En front d’això, Compromís per Cullera anima a la ciutadania a sumar-se al canvi polític que necessita el nostre municipi i dur a terme una regeneració democràtica per a poder millorar les condicions de vida de tota la ciutadania.

Compromís per Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada