Blanco (EU): “Tres vegades preguntem a Fabra sobre la renovació de Ribera Salud i no contesta”

Blanco (EU): “Tres vegades preguntem a Fabra sobre la renovació de Ribera Salud i no contesta”

Ignacio Blanco (EU): “El PP no fa puntada sense fil. Els preguntem si van a fer una renovació de la concessió a Ribera Salud per l’hospital d’Alzira en temps de descompte tal vegada, quan ja estiguen disoltes Les Corts. Digau clar, senyor Fabra, li exigim una resposta clara i inequívoca. Diga-li al poble valencià ara i ací que no prendrà cap decisió que hipoteque el futur de la sanitat valenciana; perquè nosaltres tenim el compromís ferm de recuperar al 2018 per al servei públic  la gestió directa de l’hospital de la Ribera. Exigim que es comprometa a no avantposar els interessos mercantils d’una multinacional per damunt de la salut de la salut dels ciutadans i ciutadanes de la Ribera, i de la Marina, el Vinalopó, Torrevella o Manises”.

“El PP és el partit liquidador dels serveis públics i de l’autogovern valencià. Eixa és la nostra desgràcia, i és simptomàtic que un govern que té la responsabilitat de gestionar els serveis públics, considere sempre millor la iniciativa privada. No creuen en els serveis públics per una qüestió d’ideologia, d’interessos de negoci del seus amis, i el pitjor, nos sabem gestionar eixos serveis, per tant també és una qüestió de capacitat”.

“Eixim de la sessió de control més preocupats del què ja estàvem, perquè li hem preguntat tres vegades al senyor Fabra si pensa renovar la concessió administrativa de l’Hospital d’Alzira que acaba en el 2018, i no ha volgut respondre. Com l’apòstol Pere que va negar tres vegades a Jesucrist, el govern del PP s’ha negat a respondre tres vegades i es pot dir allò de “qui calla, atorga”. I ens preocuparia molt que estiguera atorgant el fet de renovar la concessió en temps de descompte de la legislatura, fins i tot quan estiguen dissoltes Les Corts”.

“Nosaltres reivindiquem la gestió directa de totes les àrees de salut. Concretament la de la Ribera és la que acaba en el 2018 i es podria rescatar en la propera legislatura. És el nostre compromís ferm, i com que sabem que el PP va a perdre les eleccions, exigim que no hipoteque el futur de la sanitat valenciana amb decisions que perjudicarien l’interès general i que únicament beneficiarien els interessos d’una multinacional, de Ribera Salud, que està actuant amb opacitat, que està guanyant diners amb la salut i fent negoci amb un dret fonamental. I recordem, que a més no la volen ni els alcaldes de la Ribera, ni el comitè d’empresa de la UTE, ni ningú dels pacients que estan vegent com es deteriora l’atenció en l’àrea de salut de la Ribera, com també passa a la Marina, al Vinalopó, a Manises o a Torrevella”.

Esquerra Unida (EUPV)


 

  1. avatar

    Seria impresentablede jutjat de guardia que a finals de legislatura renovaren un contracte que acaba d’ací a tres (2018) . Ara que després de Gurtel , Calatrava, F1 , Canal 9 , Tele-Rus ,Orange Market , Granados i magranes es pot esperar qualsevol barbaritat més .

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.