Salvador Ávalos es proclama subcampió d’Espanya absolut de Taekwondo

Salvador Ávalos es proclama subcampió d’Espanya absolut de Taekwondo

En la ciutat de Cartagena es va celebrar el dia 14 de febrer el Campionat d’Espanya Absolut de Taekwondo. En aquest campionat s’han gastat també i per primera vegada els cascos electrònics, que sumat ja als petos electrònics se cerca la màxima objectivitat en la realització dels punts que sumisca cada competidor en executar les tècniques. Aquesta és la idea, però àdhuc falta molt per recórrer.

Bé, i Salvador Ávalos Masó, que després d’estar apartat més d’un any de les competicions per la seua lesió de genoll, va tornar als campionats. I que millor manera de fer-ho que quedant medalla de plata.

Ja teníem ganes de veure’l una altra vegada en acció, doncs els seus combats no passen desapercebuts per a ningú. I el mateix handicap, que la reglamentació d’avui dia afavoreix als alts, i com sempre ell és el més baix amb diferència de tots els seus oponents. Però el seu gran tremp li fa estar a l’altura dels millors per molt alts que siguen.

Enhorabona i gràcies per brindar-nos l’emoció que tu assegues i transmets en cadascun dels teus combats, campió.

Al-Moo-Kwan-Sueca


 

Etiquetes

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada