Peus-Quets: sant Valentí a la Font d’Encarròs

Peus-Quets: sant Valentí a la Font d’Encarròs

Sant Valentí, el del Amor, no el de les Ombres de  Grey, acompanyat d’ aquest querubí burler i descarat, armat d’ arc, fletxes i carcaix va portar dissabte a córrer a colp de sageta, les parelles del Club a la Font d’ Encarrós. Esta iniciativa, modalitat organitzada una vegada més amb molta cura i miraments, va ja per la 12ª edició i ha aconseguit ser un èxit de participació amb un estrany i real poder de convocatòria que capta corredors i corredores, parelles afectives reals, casats i casades, companys sentimentals de llit, sostre, taula i bany!

mariola-pepe-la-fontDivertida cursa, on van animant-se i envalentint-se durant els 10 km, mútuament, sense parar massa atenció al crono, si no més be posant afany en creuar junts l’ arc d’ arribada, evidentment amb la intenció d’ exhibir un bes d’ amor… o de simple afecte, front als objectius de meta, deixant patent la seua estreta i intima vinculació, una mica contagiats per la gosadia i atreviment del obès, alat i punyeter angelet!

Deu parelles de Peus-Quets feren junts el recorregut que volta pel casc urbà i terme de este xicotet poble de la Safor. Tremendes sensacions de unió les que broten als cors del components d’ una parella. Complicitat a un nivell superlatiu. Recolzament mutu en l’ esforç, agradablement compartit. Una experiència digna d’ estudi psicològic del comportament privat i social en parella consolidada.

Per baix de 50mns, Alice Rebull i Joan feren 44:02, Prese Claver i Pascual, 45:45, i Assumpta Cebolla i Xavi Micó, 48:03. Destacable carrera en duets de tots ells i de la resta de “matrimonis” del Club.

La prova també admetia “singles”, es a dir runners solitaris, sense parella, corrent la Sant Valentí per pura afició i amb el propòsit de fer un bon temps. Dotze Peuets i Peuetes s’ hi apuntaren a més de les 10 parelles. Tractant-se d’ una vesprada de dissabte, gran afluència del Club desplaçats amb autocar des de Sueca, com la passada setmana. Carles Micó invertí 34:58 i Manu Lena 38:24! Poques coses se poden ja relatar sobre la velocitat de estos dos atletes. Dos rajos blau elèctric!

sari-rosello-lafontMés que destacable el 3er lloc del caixó de Sari Roselló en Veteranes D, la nostra Secre, que estira i allarga la seua gran eficiència des del secretariat del Club fins els Trails i les Voltes a Peu. Un trofeu més per a Sari, bonic, curiós i rar, i en qualsevol cas molt merescut. Enormes qualitats les de Sari que despenja una setmana més un nou guardó. “Toma yaaaaa!”

I amb ADN Peus-Quets, Albert Micó, 10è a Antequera, Màlaga, a la final dels 400m del Campionat d’ Espanya Promeses. Una bala sobre el tartà de pista coberta!

Els més de trenta Blavets, gaudint sols, o agafats de la ma, s’ en anaren després, a sopar al restaurant junts, allargant festivament el dia, amb prudència i sàviament, afí d’ evitar que Sant Valentí s’ enfadara: el enuig del angelical arquer podria haver resultat fatalment perillós!

Suecanes i Suecans, l’ amor fa caliu a Peus-Quets!

Juanjo Presència
Peus-Quets

Fotos de Pastor Llopis


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.