Gerard Blasco encapçalarà la candidatura d’ERPV a l’Ajuntament de Sueca

Gerard Blasco encapçalarà la candidatura d’ERPV a l’Ajuntament de Sueca

El passat dijous 5 de febrer va tindre lloc l’assemblea d’ERPV de Sueca per a elegir el cap de llista per a les pròximes eleccions municipals de maig. Per 21 vots a favor i 3 abstencions, va ser nomenat Gerard Blasco com a cap de llista d’ERPV de Sueca.

Gerard Blasco, de 24 anys i que aquest any serà graduat en Ciències Polítiques per la Universitat de València, ha transmés a tots els assistents que el més important del nostre projecte és, justament, qué és un projecte d’esquerres pensat i centrat en propostes concretes i viables per a millorar la qualitat de vida dels suecans i suecanes.

A més, considera que el partit és un instrument al servei d’aquest objectiu i per això mateix, ha expressat que ERPV de Sueca la renovació necessària   per adaptar-se als nous temps i a les necessitats actuals deSueca, i ha afegit que estan oberts a totes aquelles persones, militants o no, que comparteixen aquests principis.

ERPV de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.