Cap de setmana d’esquí per a joves d’Almussafes a Andorra

Cap de setmana d’esquí per a joves d’Almussafes a Andorra

La Regidoria de Joventut del consistori d’Almussafes es prepara per a donar la benvinguda a la Campanya d’Esquí 2015, emmarcada en el programa d’oci específic hivernal que cada any s’oferta al col·lectiu de jóvens. En esta ocasió, l’ajuntament ha convocat dos eixides a la neu per a tots aquells amants de l’esport blanc que vullguen passar una jornada de contacte amb la neu o bé apostar per tot un cap de setmana de diversió.

La primera activitat programada es va a desenrotllar durant este cap de setmana. Des de demà divendres dia 6 i fins a diumenge que ve dia 8, un grup de 17 veïns i veïnes d’Almussafes disfrutaran de la seua passió per l’esquí en l’estació andorrana de Pas de la Casa Gran Valira.

Els esquiadors compartiran la seua passió per l’esport blanc junt amb altres 33 excursionistes, inscrits en les localitats valencianes de Xirivella, Torrent, Sedaví, Quart de Poblet, Picassent, Moncada, Mislata i Paterna, poblacions integrades en la Xarxa Joves.Net, de la que també forma part el consistori d’Almussafes.

Els participants en l’excursió han abonat un preu de 159 euros per a prendre part en l’esmentada activitat de temps lliure, en la que podran optar per la pràctica de l’esquí, en les modalitats d’alpí i de snowboard, abonant 28 euros pel lloguer del material.

Els excursionistes s’allotjaran en els apartaments Crest, ubicats a peu de pistes en el tranquil poble de Pas de la Casa, que encara manté l’encant que oferixen les xicotetes viles de muntanya.

La pròxima cita amb l’esquí està prevista per al dissabte dia 21. En esta ocasió, l’oferta pasa per disfrutar de la pràctica de l’esquí en l’estació de Valdelinares durant tota la jornada. El preu del viatge s’ha establit en 16 euros, que cobrixen tant el transport com el segur de l’activitat, i encara queden places disponibles.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.