Presenten el llibre de relats breus “Goteros de Esperanza contra el Cáncer”

Presenten el llibre de relats breus “Goteros de Esperanza contra el Cáncer”

El director gerent del Departament de Salut de la Ribera, Manuel Marín, i la comissionada de la Conselleria de Sanitat, Rosa Isabel Ribes, han presentat, aquesta vesprada, el llibre recopilatori de relats breus “Goteros de Esperanza contra el Cáncer”, fruit del concurs que, sota el mateix nom, l’entitat va organitzar en els anys 2012 i 2013.

El llibre arreplega 71 relats inèdits en els quals els autors, vinculats personal i/o professionalment al càncer, han oferit una visió optimista i esperançadora de la malaltia. “Aquest llibre és una empenta d’esperança i un petit homenatge a tots els que, diàriament, li planten cara a la malaltia”, ha destacat Manuel Marín.

El Departament de Salut de la Ribera ha volgut fer coincidir la presentació d’aquest llibre amb el Dia Mundial contra el Càncer, que es commemora avui, 4 de febrer. En aquest mateix context, el Departament de Salut ha previst accions de conscienciació que es duran a terme durant la setmana.

Departament de Salut de la Ribera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.