Més de mil corredors en la carrera benèfica d’Almussafes per la Hipertensió Pulmonar

Més de mil corredors en la carrera benèfica d’Almussafes per la Hipertensió Pulmonar

Les previsions es van complir i ni les fortes ratxes de vent ni el fred van impedir que més de mil corredors es donaren cita, durant el matí d’ahir diumenge dia 1, en el parc industrial Rei Joan Carles I d’Almussafes per a participar en la carrera solidària a favor de l’Associació Nacional d’Hipertensió Pulmonar (ANHP).

el-hand-almussafes-2015Atletes representants de clubs d’atletisme valencians, treballadors de les empreses del polígon i corredors a títol particular van abonar els 6 euros d’inscripció per a participar en la primera edició de “Queda’t sense alé”, la recaptació de la qual es va a destinar a la labor de divulgació i suport a malalts i familiars d’esta malaltia

L’APPI (Associació de Propietaris i Usuaris del P.I. Joan Carles I) en col·laboració amb l’ANHP i la Causa María Moreno van apostar per l’organització d’esta carrera a fi de donar a conéixer la malaltia i aconseguir la major difusió possible. El propi Ajuntament d’Almussafes i nombroses empreses i comerços van brindar també la seua col·laboració a esta causa benèfica a favor de la lluita contra la Hipertensió Pulmonar que finalment ha tingut una gran acollida. De fet, el passat dia 22 de gener, des de l’organització ja s’anunciava que les places estaven esgotades, encara que sí que s’obria la possibilitat de participar amb el dorsal 0.

Els tres primers classificats masculins i femenins absoluts van rebre premis en metàl·lic de 100, 75 i 50 euros, respectivament, atorgats per La Caixa i a tots els participants se’ls va obsequiar amb una bossa de corredor. El guanyador de la carrera va ser Adil El Hand, del Club Mediterranea Guadassuar, i José Valverde, del club Els Llopis de Manuel i Alexandre Nogues, del Club Atletisme Algemesí, van quedar en segona i tercera posició en la prova atlètica.

Constitució del Club Atletisme Almussafes

“Queda’t sense alé” també va comptar amb la col·laboració de recentment constituït Club Atletisme Almussafes. De fet, els seus integrants no sols han brindat la seua ajuda per a l’organització de l’esdeveniment, sinó que també han participat corrent en el mateix, quedant quatre d’ells entre els primers 50 corredors a creuar la línia de meta.

Puri García és la presidenta d’este jove club, que ja compta amb 85 associats, a pesar que la primera reunió informativa convocada pel grup de promotors es va celebrar el passat 13 de desembre. “La passió per l’atletisme és una realitat a Almussafes i prova d’això el recorregut que hem salvat en unes poques setmanes, ja que ja estem federats i la carrera solidària d’ahir diumenge va suposar la nostra primera activitat conjunta com a club”, destaca.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.