Mayor exigix a la consellera que òbriga “demà mateix” el centre de dia de Cullera

Mayor exigix a la consellera que òbriga “demà mateix” el centre de dia de Cullera

El candidat dels Socialistes de Cullera a l’alcaldia, Jordi Mayor, ha exigit hui a la consellera de Benestar Social que “òbriga demà mateix” el centre de dia de la localitat construït fa huit anys i que des de llavors està tancat sense que haja arribat mai a posar-se en funcionament.

Mayor ha recordat que al llarg de tot eixe temps, tant el grup socialista en les Corts com el grup municipal en l’Ajuntament de Cullera, han preguntat al Partit Popular per quins motius no posava en funcionament este servici i la resposta sempre ha sigut la mateixa: no hi havia demanda. No obstant açò, Mayor considera que darrere d’eixa excusa “el que realment s’han amagat són les retallades socials del PP i el menyspreu d’eixe partit per les persones dependents i els seus drets”.

En una visita la setmana passada a Cullera, la consellera Asunción Sánchez Zaplana va dir primer a Cullera que ja es voria si el centre s’obria cap a finals d’any. Hores després a Alzira va canviar d’opinió i va assegurar que seria en dos mesos. Així mateix, va admetre que el vertader motiu del bloqueig a l’obertura havia sigut la falta de diners per a contractar a personal.

“Tot un seguit de contradiccions”, segons el parer de Mayor, “de qui no té credibilitat perquè promet a quatre mesos de les eleccions el que ha sigut incapaç de fer en huit anys”. “Diu que no tenien diners, però en canvi sí que ho va haver-hi para grans esdeveniments ruïnosos, corrupteles vàries o aeroports sense avions. Tenien diners per al que volien i el que volien no era precisament el benestar dels més febles”, ha denunciat el líder socialista.

Per a Mayor, açò demostra que “el centre de dia i les persones dependents mai han sigut una prioritat per a la Generalitat ni per al govern de Cullera” i, per tant, considera imprescindible “un canvi de govern en l’ajuntament i en la Generalitat per a recuperar els drets socials enfront de la trituradora del PP que s’ha carregat l’Estat de benestar i les polítiques socials”.

Mayor ha garantit que el futur govern socialista del municipi “posarà en marxa les polítiques socials de les quals manca en l’actualitat Cullera i contribuirà a la recuperació dels drets socials llevats pel PP als ciutadans”. “És hora de posar diners per a fer una Cullera més justa, igualitària i que pose per davant a les persones, enfront de les polítiques regressives del PP que han balafiat els diners públics en projectes que ens han portat a la ruïna i han destruït l’Estat de benestar”, ha conclòs.

Socialistes de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.