Almussafes gasta 60.000 euros en el pàrquing de camions i automòbils del parc industrial

Almussafes gasta 60.000 euros en el pàrquing de camions i automòbils del parc industrial

L’Ajuntament d’Almussafes acaba d’executar la primera fase per a la millora del terreny de propietat municipal destinat a l’aparcament de vehicles de gran tonatge i que també disposa d’un espai per a l’ús dels automòbils.

Fins a la data, la parcel·la era de terra i encara que de manera temporal oferia el servici d’estacionament a tot tipus de vehicles, principalment camions, es convertia en inservible cada vegada que es generaven fortes precipitacions. Després de nombroses conversacions i reunions mantingudes entre els responsables del consistori municipal i els representants d’APPI, en les que estos últims van donar trasllat de la seua petició, l’ajuntament ha sufragat els treballs de remodelació del terreny.

En concret, s’ha cobert de grava la totalitat de la zona per a facilitar el seu ús diari per part dels nombrosos treballadors de les empreses del parc industrial, així com dels vehicles pesats del polígon. “Era necessari dur a terme este projecte en l’aparcament, el cost del qual ha ascendit a 60.000 euros, ja que l’increment de la càrrega de treball en les empreses és cada vegada major i d’ací la necessitat urgent de disposar d’un aparcament de vehicles de gran tonatge asfaltat i en òptimes condicions”, explica el regidor d’Urbanisme, Jesús Salesa.

Per la seua banda, Vico Valero, president d’APPI, destaca que amb la posada en marxa d’esta actuació, l’Ajuntament d’Almussafes ha demostrat que és sensible a les nostres necessitats i que junts treballem en una mateixa direcció: la millora contínua en les instal·lacions del parc industrial Rei Joan Carles I”.

Esta ha sigut la primera intervenció per a la millora de l’aparcament, atés que des del consistori municipal ja s’està treballant en la construcció d’una rampa d’accés i en la senyalització de les distintes places d’aparcament de la zona.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.