Óscar Briz inaugura la temporada de les ‘Nits de café-concert’ d’Almussafes

Óscar Briz inaugura la temporada de les ‘Nits de café-concert’ d’Almussafes

Els amants de la música compromesa i de la calidesa que sempre oferixen els espectacles musicals en espais reduïts i íntims tenen una cita la nit de matí divendres dia 30 en el Centre Cultural d’Almussafes. El cantautor de la l’Alcúdia, Óscar Briz, serà l’encarregat de presentar esta nova temporada de Nits de Café Concert, una iniciativa que el consistori municipal  va iniciar amb èxit l’any 2003 i que des de llavors s’ha llaurat un lloc de preferència en l’agenda cultural anual.

A partir de les 22.30 hores de matí divendres, la cafeteria del Centre Cultural d’Almussafes s’impregnarà del viatge retrospectiu que proposa el músic i compositor valencià, Óscar Briz, en “Youth”, el seu sèptim àlbum en solitari. L’exploració del territori de l’adolescència, l’adaptació de dos poemes d’Estellés i el so de caràcter eminentment acústic atorguen a este nou elapé en solitari de l’artista una personalitat única.

Amb este espectacle musical, l’Ajuntament d’Almussafes reprén les vetlades musicals íntimes, que se celebren mensualment en la cafeteria del Centre Cultural amb entrada lliure. “Hem triat el nou any per a presentar un nou camí de les Nits de Café Concert, un programa nocturn pensat per a un sector determinat de públic i en un ambient especial i únic”, explica el regidor de Cultura, Josep Contell.

La iniciativa musical tindrà una continuació divendres que ve dia 13 de febrer, vetlada en la que la cantant Pepa Blasco, guanyadora del programa “tu sí que vals”, i el seu grup Sweet Jazz, presentaran l’espectacle “Love Songs”.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.