Compromís per Cullera acusa l’alcalde Sanjuán de “tornar a mentir”

Compromís per Cullera acusa l’alcalde Sanjuán de “tornar a mentir”

Des de Compromís per Cullera volem denunciar una nova mesura caciquil que ha pres l’alcalde del Partit Popular Ernesto Sanjuan.

En primer lloc, com ja vam fer en el seu moment, denunciem la gravíssima negligència que va cometre Ernesto Sanjuan, qui sense fer cas al Consorci de Bombers i a l’estat de preemergència nivell 3 per risc màxim d’incendis, que prohibia fer castells de focs en zones forestals, decidí donar l’ordre que el castell de focs de la “Baixà” es disparara. Els resultats d’aquella decisió són coneguts per totes i tots i encara són visibles a dia d’avui.

En segon lloc, denunciem la petició d’Ernesto Sanjuan de que siga el consistori de Cullera el que li pague la seua defensa en el procediment judicial en cas que siga absolt. Petició que no ens pot causar altra cosa que no siga estupor, perquè després de cremar la muntanya, amb una clara negligència, té la poca vergonya de demanar que les despeses dels seus advocats li les pague el poble. El que havia d’haver fet es dimitir, però el que tenim es l’enèsima prova de la seu falta de decència.

S’ha de recordar que Ernesto Sanjuan digué en ple municipal que com que aquella decisió havia sigut estrictament personal, la seua defensa se la pagaria ell amb els seus diners, i es per això que una vegada més ens ha tornat a mentir a tota la ciutadania de Cullera.

Estes son les formes de governar d’Ernesto Sanjuan, qui ni aprecia el patrimoni de Cullera, ni respecta els seus veïns als que ens ha mentit, i de ben segur que ho continuarà fent fins que acabe el seu mandat, que per sort esta apunt d’arribat a la seua fi.

És per això que no podem sinó mostrar el nostre rebuig a esta petició pròpia d’un autèntic cacic. No podem consentir tindre uns dirigents polítics que no compleixen ni la seua paraula i que fan us dels diners del poble per a pagar les seues negligències i els seus despropòsits

Compromís per Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.