Almussafes comptarà amb una pista de pàdel i dos de tenis de ‘greenset’

Almussafes comptarà amb una pista de pàdel i dos de tenis de ‘greenset’

La segona fase del projecte de remodelació global de les antigues instal·lacions esportives d’Almussafes va començar dilluns passat dia 19. El consistori municipal ha adjudicat l’esmentada  actuació urbanística a l’empresa local Construccions Copoví S.L amb un pressupost de 194.899 euros, encara que la inversió total del programa urbanístic, que inclou informe tècnic i permisos corresponents, ascendix a la quantitat de 240.640, dotació pressupostària consignada en els comptes municipals del passat any 2014.

L’empresa adjudicatària conclourà les obres en un termini de 75 dies, per la qual cosa els veïns amants de l’esport podran disfrutar dels distints servicis del poliesportiu a principis del mes d’abril.

A principis de passat any, el consistori d’Almussafes va concloure els treballs d’execució de la primera fase del projecte de rehabilitació global del poliesportiu municipal, instal·lació deteriorada després de tres dècades d’ús continuat per part de la ciutadania, que ja oferia un servici públic deficient i que requeria una renovació completa, d’acord amb la normativa que actualment regix les infraestructures esportives. En esta actuació es van executar les obres d’adequació de la pista polivalent i de col·locació de noves grades i el seu pressupost d’execució es va xifrar en 59.000 euros.

Encara que els esmentats treballs van dotar d’una nova imatge a part de les infraestructures de la instal·lació poliesportiva a l’aire lliure, el projecte global de reforma incloïa altres dos intervencions que, tal com es va anunciar, s’anaven a completar en els pròxims mesos. En l’actualitat, el segon estadi de reforma del complex esportiu es troba en període execució, ja que els treballs van començar dilluns passat dia 9. La inversió, amb càrrec a les arques municipals, d’altres 240.640 euros, dotació econòmica incorporada en els comptes generals del passat any 2014, situarà de nou a la dependència esportiva més antiga de la població en un centre de referència en què els veïns podran desenrotllar la pràctica esportiva.

El projecte inclou la remodelació de les dos pistes de tenis, construïdes amb formigó porós i que passaran a ser de paviment de resines tipus Greenset. Així mateix, se’n va a procedir a la renovació de tot el tanca perimetral de les esmentades instal·lacions.

Entre les actuacions incorporades en esta segona fase d’intervenció, destaca la construcció d’una pista de pàdel en la zona que actualment ocupa l’edifici de vestuaris, perquè els amants d’esta disciplina esportiva puguen practicar-la sense eixir del nucli urbà, ja que el poliesportiu els brindarà una pista amb el corresponent equipament.

A més es va a renovar i habilitar el segon edifici de vestuaris de la dependència pública, emplaçat prop de la pista poliesportiva i del frontó descobert, amb unes qualitats semblants a les del pavelló Poliesportiu Municipal i la nova zona esportiva i que serà accessible per als minusvàlids.

La millora del paviment de la pista de frontó cobert de la instal·lació esportiva, la reparació de la passarel·la d’accés al recinte poliesportiu, la substitució de la barana, que passaria de 80 cm. d’altura a 1,10 m. per qüestions de seguretat ciutadana, i la instal·lació d’una nova porta d’accés a les instal·lacions esportives completaran els treballs d’este segon estadi de reforma.

Encara que les obres estaran concloses a principis del pròxim mes d’abril, el projecte global de remodelació inclou una tercera intervenció, que s’executarà durant el present any 2015 amb els 133.000 euros de dotació econòmica previstos en la partida d’inversions dels pressupostos generals vigents. La creació d’un nou espai per a l’esport infantil, amb jocs específicament adaptats per als menors, la renovació i posada al punt de l’antiga pista d’atletisme- velòdrom i la finalització del tanca perimetral de l’espai esportiu seran una realitat a finals d’enguany.

“Finalment, l’ajuntament invertirà 432.640 euros en el disseny d’un nou poliesportiu obert a la pràctica esportiva per lliure de les famílies d’Almussafes durant els 365 dies de l’any que complix amb tots els estàndards de qualitat i que complementa els servicis esportius que ja es brinden anualment en el pavelló cobert, la nova zona esportiva, el camp de futbol i les piscines municipals”, destaca el regidor d’Esports, Carles Grancha

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.