Almussafes subvencionarà gastos dels universitaris en el curs 2014-2015

Almussafes subvencionarà gastos dels universitaris en el curs 2014-2015

L’aposta per l’educació, a través d’una política de beques i ajudes, ha sigut una constant en l’Ajuntament d’Almussafes des de fa 24 anys. De fet, Almussafes es va convertir en el primer municipi valencià que va sufragar el 100% del cost dels llibres de text als alumnes d’infantil, primària i secundària dels centres educatius emplaçats en la localitat.

A partir del 2009 estes ajudes es van ampliar a tots els xiquets del municipi, independentment del centre triat i el passat any 2014 es va completar el cicle de la gratuïtat de totes les etapes educatives amb l’abonament, així mateix, del cost dels volums dels estudiants de batxillerat i cicles formatius i la creació de les ajudes als universitaris. De fet, el pressupost d’enguany 2015 consigna més de mig milió d’euros al foment de l’educació.

En concret, les ajudes destinades al finançament dels gastos que generen els estudis universitaris del present curs 2014-2015 s’han xifrat per un import de 10.000 euros. “Volem recolzar els nostres jóvens perquè completen els seus estudis superiors, afavorint la seua formació i inserció laboral i fomentant, així mateix, la seua educació, i per a això hem optat per recolzar-los econòmicament via subvenció”, destaca la regidora d’Educació, Elia Alepuz. De fet, la quantia màxima a percebre per alumne s’ha establit en 100 euros.

Tal com s’especifica en les bases reguladores, els sol·licitants de les esmentades ajudes hauran d’estar empadronats en la localitat d’Almussafes un mínim de dos anys, a més d’estar matriculats en el curs acadèmic 2014-2015 en qualsevol de les universitats Espanyoles les ensenyances del qual estiguen compreses en ensenyaments universitaris oficials adaptades a l’Espai Europeu d’Educació Superior conduents a títols oficials de Grau i també als títols oficials de Llicenciat, Enginyer, Arquitecte, Diplomat, Mestre, Enginyer Tècnic i Arquitecte Tècnic. Així mateix, podran ser beneficiaris de la subvenció aquells estudiants que estan completant el Projecte Final de Carrera, en el cas concret d’ensenyances que requerisquen la superació del dit projecte per a l’obtenció de la titulació corresponent.

Els universitaris d’Almussafes que complisquen amb els requisits i que desitgen sol·licitar les ajudes econòmiques podran presentar la corresponent petició a partir de matí de demà dimecres dia 21 i fins al 21 de febrer en el Registre General de l’Ajuntament o en l’oficina auxiliar del registre del pavelló Poliesportiu.

Ajuntament d’Almussafes

Fotografia: Elia Alepuz, a l’esquerra, en un acte junt a una universitària d’Almussafes.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.