Crònica del CA Corriols: Tots els camins porten a la meta

Crònica del CA Corriols: Tots els camins porten a la meta

Com si es tractara d’una peregrinació religiosa, el CA Corriols Sueca es va desplaçar aquest cap de setmana passat a la localitat alacantina de Santa Pola. Allí es disputava la prestigiosa Mitja Marató de Santa Pola que enguany celebrava la 26a edició. Com si es tractara d’un ritual, la mitja marató internacional de Santa Pola recorre durant els 21 km, paratges incomparables de la nostra costa, incloent les meravelloses salines.

Es tracta d’una carrera fàcil de córrer, tot i la distància, on la ciutat sencera ix al carrer per tractar d’espentar als corredors fins la meta. Amb la presència de més de 9.000 atletes, el nostre club aconseguia desplaçar fins a 19 corredors, d’entre els quals cal destacar 8 dones. Alguns dels corriolers aconseguiren realitzar i millorar les seues marques personals. A destacar a Damián Ortolà, el primer dels nostres en arribar que va parar el cronòmetre en 1h 21 minuts. Espectacular! També cal fer-nos ressó dels sensacionals registres d’Ernest Martínez, Patri Peñalosa o Emilio Gorris, que continua la preparació per al marató de Barcelona amb l’acompanyament del carro del seu fill. Tot un exemple en aquest esport.

Però, el que verdaderament és un exemple és la germanor que regna en aquest club o, millor dit, en aquesta gran família. Perquè aquestos dies a Santa Pola han servit per compartir gustosament una experiència personal realitzant el que més ens agrada: córrer. De segur que repetirem en altres ocasions.

D’altra banda, en modalitat de trail, es disputava a Barxeta la 4a edició del Trail i Marxa Senderista La Mallà-Serralades de Barxeta. Amb un gran èxit organitzatiu i participatiu, la xicoteta localitat de la comarca de la Costera, acollia a vora 1.500 participants, entre corredors i caminants. Fins allí es desplaçaren Juan Fuster i Sonia Carrascosa i Bernardo Ferrer i Ana Soler. Els quatre aconseguiren acabar el repte d’acabar la prova que es disputava en una temperatura molt baixa.

Seguint amb aquesta versió del running, a Xàtiva es disputava el dia del senderista. Com no, Pepe Casaudomecq i Àlex Serrano no fallaven a la cita que havia organitzat la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana. Ambdós, gaudiren d’un dia relativament fred i de les vistes que els proporcionava la prova.

I fins ací, la crònica d’aquesta setmana. Com es pot comprovar, les possibilitats per practicar esport són molt variades però a la fi, el que conmpta és arribar fins el final. Perquè com ja saben, tots els camins porten a la meta.

Salut, quilòmetres i a volar!

Carlos Miragall Colomar
CA Corriols Sueca


 

Etiquetes

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.