Compromís ratifica els seus candidats de Cullera per a les eleccions municipals

Compromís ratifica els seus candidats de Cullera per a les eleccions municipals

El passat divendres 16 de gener l’Assemblea General de Compromís per Cullera ratificà amb un 88 % de vots els resultats del procés de primàries que celebrà el col·lectiu local el passat més de desembre.

D’aquesta manera Compromís per Cullera ha ratificat els 5 primers llocs de la llista, que estarà encapçalada per l’advocat Hugo Font; seguit de Pere Manuel en la segona posició, Marc Joan en tercer lloc, Júlia Blasco en quarta posició i Pilar Torres en cinqué lloc.

Els següents llocs de la llista queden oberts a la participació de persones significatives en l’àmbit social i cultural de la nostra localitat i també hauran de ser ratificades per l’Assemblea General del col·lectiu local.

Des de Compromís per Cullera es valora molt positivament el procés de primàries locals en el qual participaren 265 persones que acudiren a la seu del partit per a participar i que amb el seu vot han configurat els 5 primers llocs de la llista electoral per a les properes eleccions municipals.

A més, cal assenyalar que l’únic partit polític que ha anunciat que es presentarà a les eleccions municipals i que ha realitzat un procés de primàries totalment obert a la ciutadania ha sigut Compromís per Cullera, marcant una vegada més una nova forma de fer política. Des del nostre punt de vista totes les persones han de participar en la vida política del seu poble a diari i no només s’han de limitar a votar cada 4 anys.

És per això que des de Compromís per Cullera animem una vegada més a tota la ciutadania a unir-se i a participar en el projecte que representa Compromís per Cullera per tal de fer possible el canvi polític i social que necessita el nostre poble i el conjunt del País Valencià.

Compromís per Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.