El Festival de Cine de Merda CIM Sueca obri la seua convocatòria

El Festival de Cine de Merda CIM Sueca obri la seua convocatòria

Fins a l’1 de juny hi ha de temps per a enviar pel·lícules per a participar en la quarta edició del CIM Sueca. Este festival accepta curtmetratges i llargmetratges de sèrie B, Trash, gore, humor absurd, eròtiques, underground i de baix pressupost.

A més del premis a millor llargmetratge i millor curtmetratge, com a novetats, hi ha un premi per a la millor pel·lícula en valencià i un premi als efectes especials més imaginatius. Enguany no hi haurà jurat i els premis els decidirà el públic amb les seues votacions. No només es donaran premis a les millors pel·lícules, sinó que les que tinguen pitjor valoració també rebran un premi. En total es repartiran 1650 euros.

El festival tindrà lloc en Sueca durant la quarta setmana de setembre, del 21 al 27. Per a poder participar, es poden inscriure les pel·lícules a través del formulari d’inscripció de la plana web del festival, o mitjançant les plataformes Festhome, Uptofest, Clickforfestivals o Movibeta.

El Festival de Cinemə Internacional de Merdə de Suecə (CIM Sueca) és el festival unitari del cinema de baix pressupost, independent o no comercial que té la seua seu a Sueca (València-Espanya).

El CIM Sueca aspira a dinamitzar les iniciatives audiovisuals de la contracultura. És la casa dels inassimilables, dels contestataris, dels àcrates i dels creatius lliures.

L’acrònim CIM també representa això; la cúspide de la muntanya, el vèrtex de l’iceberg, el pic de la muntonada. El cim del femer que formen les obres més maltractades per l’establishment.

En la plana web del festival es poden consultar les bases.

CIM Sueca

Fotograma del llargmetratge Què pelo más guay que va inaugurar la passada edició del festival.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.