Tallen el trànsit de la carretera de les Palmeres a Cullera el dilluns per obres

Tallen el trànsit de la carretera de les Palmeres a Cullera el dilluns per obres

La carretera CV-502 de les Palmeres a Cullera romandrà tallada al trànsit per obres entre els quilòmetres 9,639 i 7,830 a partir del pròxim dilluns 19 de gener.

L’objectiu de l’actuació és millorar la connexió i la seguretat viària de la zona per mitjà de la modificació del traçat actual entre el quilòmetre 8,160 i el 8,870 per la sinuositat i perillositat que presenta en l’actualitat.

L’obra contempla l’explanació dels nous terrenys que dotarà la nova via d’una plataforma de 10 metres d’amplària, amb dos carrils de 3,5 metres, voreres d’emergència d’1 metre i berma de 0,5.

Igualment, s’executarà també una nova intersecció tipus T en la zona mitja de la traça per a permetre la connexió de la urbanització Bonavista amb la CV-502 i per a millorar la funcionalitat, l’accessibilitat i la seguretat viària de l’eix de comunicació, que connecta la CV-500 amb la localitat de Cullera.

El tall del trànsit acabarà el 27 de febrer i en este període s’habilitarà l’itinerari alternatiu següent: des de Favara o Sueca per la CV-503, Cullera – Far de Cullera i des del Mareny de Sant Llorenç per la CV-503, Far de Cullera – Cullera.

Diputació de València


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.