Acte informatiu per als arrossers a Sueca sobre les noves ajudes de la PAC

Acte informatiu per als arrossers a Sueca sobre les noves ajudes de la PAC

La Unió de Llauradors celebra demà dijous una jornada informativa a la localitat de Sueca per tal d’informar a tots els arrossers valencians sobre l’aplicació de la nova PAC 2015-2020 en el sector i els principals canvis en el sistema d’ajudes per als productors.

Per part de La Unió intervindran el seu secretari general Ramón Mampel; el secretari comarcal a la Ribera Baixa, Fernando Durá i la tècnica del sector, Silvia Ramos. En representació de la Conselleria d’Agricultura estaran Alfredo González, secretari autonòmic i Noelia Garrigós, qui serà l’encarregada d’explicar als arrossers les novetats en tant en quant és la Cap de Servei de Pagaments Directes i Sol·licitud Única.

En estos moments d’incertesa davant una nova PAC, La Unió considera molt important clarificar la situació i informar als productors d’arròs sobre les principals qüestions que li competent en este nou període. Cal assenyalar que es tracta d’un sector en el qual l’assignació de drets i els canvis dels mateixos és molt habitual i per tant cal conèixer de primera mà el seu nou funcionament.

Dia: Dijous 15 de gener de 2015
Hora: De 11 a 14 hores
Lloc: Saló d’Actes de la Cooperativa Unión Cristiana de Sueca (carrer València).

La Unió de Llauradors


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.