L’Ateneu Musical de Cullera condicionarà la primera planta de la seua seu

L’Ateneu Musical de Cullera condicionarà la primera planta de la seua seu

La Diputació de València ha subvencionat amb 10.000 euros l’Ateneu Musical de Cullera amb l’objectiu de remodelar la primera planta del seu centre.

La seu social de l’entitat és un edifici antic i el que es pretén amb este projecte és «crear un accés independent al primer pis, la qual cosa obliga a fer una redistribució d’este», segons ha informat la societat.

L’escola musical disposarà d’uns «despatxos enfocats cap al carrer perquè tinguen una millor ventilació i il·luminació». A més, esta nova distribució permetrà que en «la zona diàfana d’esta planta s’instal·le una sala d’arxius i una biblioteca per a l’estudi dels alumnes», han afegit les mateixes fonts.

Les ajudes, que la institució provincial destina a diferents escoles i societats musicals, estan dirigides a la millora i a la conservació dels immobles, ja que l’activitat d’estes corporacions musicals «integren el patrimoni musical valencià, per la qual cosa protegir-lo i promocionar-lo és difondre recursos culturals», com ha manifestat el diputat de Cooperació Municipal i vicepresident de la Diputació, Juan José Medina.

De tal manera que, enguany, la corporació provincial ha concedit un total d’1.539.561 euros per al manteniment de 50 immobles dedicats a la celebració d’activitats musicals, dels quals 978.663 euros han sigut concedits a ajuntaments i els altres 551.897 euros, a societats musicals.

Diputació de València


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.