2015, Peus–Quets comença fort!

2015, Peus–Quets comença fort!

Les postremes i tardanes “Sant-Silvestre”, a empentes i puntades de peu, trauen als Peuets del 2014, abocant-los al 2015 sense miraments. Algemesí i Albalat clausuren l’ any de manera apoteòsica oferint un superb espectacle i obsequiant als corredors amb una generosa i  copiosa “borsa del corredor”.  Com tots els anys, Sari i Manu despenjen uns bons premis que recompensen el seu laboriós enginy en la confecció de la seua “currada” disfressa de deessa Shiva! Per als melòmans, curses “divertimento allegro e molto vivace”!

En definitiva, Peus-Quets ha sortit corrent i rient del any vell, i sense parar, ha irromput de ple al any nou corrent i rient. El diumenge 4 de Gener, sota la professional batuta de Carles Micó, un quantiós nombre de prop de quaranta Peuets i Peuetes acudeix a la Ratlla del Terme a fer un divertit entrenament de força fora de lo habitual, per les arenes i dunes. La platja buida a estes èpoques de la temporada observa, entretinguda, les evolucions del corredors i corredores per la sorra. El “trainer” Carles sap extraure dels participants l’ esforç, la entrega, la voluntat, i lo més important, la vessant càndida i infantil del xiquet o xiqueta que tots hem conservat dins, condició necessària per a gaudir de una lúdica matinada de lleure alhora que intensivament esportiva. Entrenament i risoteràpia! A repetir, sense cap dubte! Un 10 per a un Carles dedicat, bolcat, implicat i compromès.

Mentre a la Murta uns quants entrenaven muntanya en preparació del trail de Llombai al Febrer, el mateix dia de Reis, el dimarts, es va córrer el 15K de Xeraco, circuit dibuixat des del poble fins la mar i retorn, pla en un 90% i que tingué grans resultats: en masculins, lluitant per baixar dels 4mn/Km, 1h01 per a Ramón Monjo, el “Presi”, i 1h14 per a  “Prese” Claver en fèmines.  A un altre nivell de palmarès, recolzada per Maria José “coqui”,  destaquem també el debut a un 15 de Reme Beltran, relativament neòfita en el running, però voluntariosa com ninguna! Primer quinze també de Pilar Ferrús.  Bravo a tots! Es preveuen bones curses al 2015, paraula de cronista!

El diumenge 11 la tònica segueix tenyida del mateix color; una eixida de Pedals-Quets s’ emporta un bon grup a Gandia; un altre xicotet destacament s’ en va a córrer la 10K de València i un trio del Club s’ apunta al Duatló Vialterra d’ Algemesí mentre d’ altres prefereixen entrenar al terme del poble o a la per les Fontanelles de Corbera cap a la Murta d’ Alzira.

Els ciclistes de Pedals-Quets esmorzen en Gandia abans de tornar cap a Sueca més vivament que al anar i com al anar, però amb la panxa plena les rises, xerradetes i bromes animen l’ itinerari.  Bona ruta, bona temperatura, bon ambient, bona gent!    Als 10K de València Sari Roselló, J.M. Lena, Carles Micó i José Donet cobreixen la distancia com un raig blau elèctric! Sari acompanya a Neus que s’ estrena. Carles, que diu haver punxat… fa 37:11!  J.M. Lena marca 41:34, i Donet tanca el crono en 44 minuts. Tots per baix dels 45 minuts! Gran cursa dels tres Peuets, boníssima i rapidíssima carrera.

Lorena Colomer, Monika Carrasquer i J. Ramón Monjo, trio que exhala audàcia i fermesa, competeixen al Ier Duatló Vialterra “Tremen-Du” d’ Algemesí. Lorena completa una prova destacable, Monika acaba 3era a la seua categoria, i Ramón puja 2on al podi. Açò del duatló es un descobriment fructífer. Si. I rendible! Amb atletes de este calibre, el blau de Peus-Quets sempre estarà amunt del tot! Trio de asos! Es un camí on es deu perseverar. Es com es fan addictes a l’ esport i adeptes al Club.

Alice Rebull i Paula Corberà: benvingudes a Peus-Quets.

Juanjo Presència


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.