Es posa en marxa el Taller d’Ocupació del Molí de Monsalvà

Es posa en marxa el Taller d’Ocupació del Molí de Monsalvà

El Consorci de la Ribera, entitat formada per les mancomunitats de la Ribera Alta i de la Ribera Baixa, ha iniciat esta setmana el taller ocupacional del Molí de Monsalvà. En aquest taller ocupacional s’imparteixen les especialitats d’operacions bàsiques de revestiments lleugers i tècniques de construcció i de restaurador de fusta i ha permés contractar 30 aturats per un període de 6 mesos.

El taller d’ocupació estarà ubicat al municipi de Polinyà, concretament al Molí de Monsalvà. La inauguració, celebrada el passat divendres 9 de gener, va comptar amb la presència del president del Consorci de la Ribera, Juan Ignacio Barrachina Doménech, i del president de la Mancomunitat de la Ribera Baixa, Joan Baptista Ferrando.

“El principal objectiu d’aquest taller d’ocupació és poder formar a 30 persones perquè s’incorporen al mercat laboral amb una major capacitació que els proporcione noves oportunitats de treball” ha comentat durant la inauguració el president del Consorci de la Ribera.

Per la seua part, el president de la Mancomunitat de la Ribera Baixa ha assenyalat la voluntat de revitalitzar les instal·lacions del Molí de Monsalvà. “Aquest molí té un gran valor cultural, arquitectònic i històric i volem posar-les en valor perquè en un futur no molt llunyà el Molí de Monsalvà siga un lloc referent de la comarca, tant en l’àmbit cultural com en l’àmbit mediambiental i turístic.”

El Molí de Monsalvà és un antic  molí medieval que se situa en la confluència de la séquia de les Boves i la del Rei, al terme de Polinyà, adquirit per la Mancomunitat de la Ribera Baixa, que va ser objecte de diverses rehabilitacions promogudes des del Consorci de la Ribera en anys anteriors.

Consorci de la Ribera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.