La Societat Musical Santa Cecília de Cullera millorarà l’accés i l’aspecte de la seu

La Societat Musical Santa Cecília de Cullera millorarà l’accés i l’aspecte de la seu

La Diputació de València ha aprovat una subvenció de 30.000 euros a la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera amb l’objectiu de reformar algunes parts de la seu.

Fonts de l’entitat musical han informat que el que es pretén amb este projecte és construir «una rampa d’accés per a millorar l’entrada al garatge». A més, «s’arreglaran els badalls, es pintarà la frontera del centre i es pintaran les escales d’emergència» —han precisat fonts de la societat musical.

La institució provincial destina cada any ajudes a escoles i societats musicals de la província per a millorar i conservar els seus immobles, ja que «l’activitat que fan forma part del propi patrimoni musical valencià», segons ha explicat el diputat de Cooperació Municipal i vicepresident de la Diputació, Juan José Medina, qui ha afegit que «protegir-lo i promocionar-lo és difondre recursos culturals».

En este sentit, la corporació provincial ha assignat un total de 1.539.561 euros per al manteniment de cinquanta immobles de la província dedicats a la celebració d’activitats musicals, dels quals 978.663 euros s’han concedit a ajuntaments, i els altres 551.897 euros, a societats musicals.

Diputació de València

Fotografia de Morat. Actuació de l’Orquesta Juvenil de Santa Cecília en novembre passat.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.