Animació professional i participació ciutadana en la Cavalcada de Reis d’Almussafes

Animació professional i participació ciutadana en la Cavalcada de Reis d’Almussafes

Un any més, la iniciativa estrela de l’any nou d’Almussafes serà la Cavalcada de Reis, un acte oficial organitzat des de la Regidoria de Festes de l’ajuntament, que durant la vesprada de dilluns que ve dia 5 de gener oferirà un divertit i colorit espectacle festiu en la localitat.

L’espectacle “Espongetes”, amb malabaristes, camallargs i moniciclistes, un tren de Disney i un gran espectacle de foc, que comptarà amb la xica serp, el botafocs i més camallargs, són alguns dels al·licients de la desfilada màgica dels Reis, que donarà començament a partir de les 6 de la vesprada des de l’esplanada del Centre Cultural i que, després de recórrer els carrers limítrofs al parc Central, tornarà al punt de partida per a procedir a la seua clausura oficial.

“A més de l’animació professional contractada i que confiem porte la màgia als nostres xicotets, la nostra cavalcada té també com a grans protagonistes a veïns del poble representants d’entitats, a les que agraïm per endavant la seua col·laboració”, comenta l’edil de Festes, Josep Contell. De fet, les ballarines de dansa del ventre de la localitat, la Colla d’Al-mansaf, al grup de ball Dansaires del Tramusser, la Comparsa Mora Festers 79 i les tres comissions falleres, a través de la Junta Local, desfilaran durant la vesprada. La Reina de les Festes i la seua Cort d’Honor també participaran en la Cavalcada, que es clausurarà amb el repartiment de joguets per part dels tres Reis Mags del llunyà Orient a tots els xiquets i xiquetes presents en l’esplanada del Centre Cultural, mentres els integrants del Cor Leopoldo Magenti oferixen un concert amb les nadales com màximes exponents.

Entre les novetats d’enguany, destaca el trasllat dels tres Reis al Mercat Municipal, dependència que s’ha convertit en la seu per a la recollida dels regals que ses majestats distribuiran per les vivendes des de primeres hores del matí del dia 6.

Els xicotets podran visitar els Melcior, Gaspar i Baltasar divendres que ve dia 2, entre les 17 i les 20 hores, i el dissabte i el diumenge, entre les 11 i les 14 hores.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.