L’Ajuntament d’Almussafes sufraga Expojove per als menuts

L’Ajuntament d’Almussafes sufraga Expojove per als menuts

Com cada any i coincidint amb les vacacions nadalenques, els més menuts d’Almussafes i les seues famílies tenen l’oportunitat de visitar la Fira d’Expojove sense cap cost per a les seues butxaques. La Regidoria de Joventut encara té obert el termini d’inscripció per a participar en esta nova edició, que se celebrarà dilluns que ve dia 29 de desembre. De moment s’han inscrit quasi 160 veïns, per la qual cosa encara queden 40 places disponibles fins a cobrir les 200 convocades anualment.

De nou en esta edició de 2014, la Regidoria de Joventut subvenciona íntegrament esta activitat d’oci per a visitar la Fira del Nadal, destí que cada any obté una resposta massiva per part del públic familiar, “ja que la iniciativa s’ha consagrat en el programa d’activitats oferit per al col·lectiu de xiquets i jóvens”, constata el regidor, Carles Grancha.

L’Ajuntament d’Almussafes encara disposa de 40 places vacants per a participar en esta oferta de diversió que precisament ha obert les seues portes hui divendres dia 26 i que es clausurarà oficialment el pròxim 4 de gener. L’eixida està prevista per a dilluns que ve dia 29, a les 10.45 hores, des de l’esplanada del Centre Cultural.

A més d’aprendre jugant, durant tota la jornada de visita els més menuts de la localitat podran disfrutar disfrutant de l’àmplia oferta d’activitats programada en la XXXIII edició d’esta Fira de la Infància i la Joventut que enguany es presenta amb el lema “Llegendes de la Selva”.

Així mateix, els nombrosos estands d’esta trentena tercera edició de la Fira Expojove, distribuïts en un total de quatre pavellons, oferixen alternatives que asseguren l’aprenentatge i diversió dels almussafenys.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.