Almussafes acull el Festival de Nadales de la federaci贸 d’entitats andaluses

Almussafes acull el Festival de Nadales de la federaci贸 d’entitats andaluses

La Federaci贸 d’entitats Culturals Andaluses a la Comunitat Valenciana (FECACV) va celebrar diumenge passat 14 de desembre en el centre cultural d’Almussafes, la vintena primera edici贸 del Festival de Nadales de Cors Rocieros de la Comunitat Valenciana.

Este certamen que d贸na la benvinguda al Nadal reunix anualment a tot el moviment associatiu andal煤s a la Comunitat Valenciana en un acte entranyable, que mostra les tradicions m茅s arrelades d’Andalusia i en el que els cors rociers de les associacions, cases i centres andalusos alcen les seues veus per a celebrar el naixement de Jes煤s en Betlem.

Es tracta d’una cita de gran rellev脿ncia en el calendari cultural i festiu de FECACV, en la que en esta 煤ltima edici贸 s’han congregat una vintena de cors, els integrants de la qual van entonar m茅s de 40 nadales, interpretats per prop 350 veus, un centenar d’instruments i amb un flux assistencial de p煤blic de prop d’1.300 persones, que se van anar renovant al llarg de les 4 hores de duraci贸 del festival.

Entre les autoritats presents es trobava l’alcalde de la localitat d’Almussafes, Albert Girona, acompanyat de components de la corporaci贸 Municipal, i de la presidenta de la Federaci贸, Purificaci贸n Torres, junt amb la reina de la Comunitat Valenciana, Mikene Villarrazo, i la seua Cort d’Honor.

Durant l’acte es va fer entrega del premi de la postal guanyadora de la s猫ptima edici贸 del Concurs de Postals Nadalenques de la FECACV, que s’ha convertit en la imatge de la felicitaci贸 institucional nadalenca de 2014 d’esta organitzaci贸. El dibuix guanyador va ser elaborat per la xiqueta de 7 anys Yaira Olmos Berzosa del Centre Cultural Andal煤s Amigos del Sur de Xirivella.

Esta mateixa associaci贸 va innovar en enguany presentant al festival al seu Cor Rociero Chico, que va donar el toc commovedor i emocionant a esta edici贸 del festival, que va superar totes les expectatives de p煤blic assistent i que cada any mobilitza a un nombre m茅s gran d’adeptes. El festival es va clausurar amb una fotografia de grup i cantant tots els cors en unitat, la salve rociera.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.