Rus lliura 74 ordinadors a ajuntaments i mancomunitats de la Ribera Baixa

Rus lliura 74 ordinadors a ajuntaments i mancomunitats de la Ribera Baixa

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, va presidir en la vesprada del divendres, en la Casa de la Cultura de Favara, l’acte de lliurament d’ordinadors als ajuntaments i mancomunitats de la Ribera Baixa i la Safor. Dotze ajuntaments de la Ribera Baixa, la Mancomunitat de la Ribera Baixa i la Mancomunitat Albalat-Polinyà, reberen un total de 74 ordinadors.

El diputat provincial de Modernització, José Manuel Haro, i l’alcalde amfitrió, Pedro Juan Victoria, també van participar en l’acte, al que acudiren primers edils, regidors i representants de les corporacions locals participants en el programa, i els diputats provincials Ernesto Sanjuán, Salvador Enguix i Oreto Segura.

El president provincial va assegurar que “el pla d’ordinadors respon a la petició dels alcaldes. L’objectiu és dotar a tots els ajuntaments de nous equips informàtics per a actualitzar i modernitzar les corporacions locals i agilitar les tramitacions locals necessàries”.

En aquest sentit, el màxim responsable provincial va assegurar que “una vegada més, hem recorregut la província per a intentar arribar a tots els municipis”. Així, Rus afegí que els plans de la corporació provincial donen resposta a les peticions dels alcaldes i els regidors.

D’altra banda, va comentar també la distribució de desfibril·ladors “que facilitarem juntament amb cursos de formació per al personal dels centres públics on s’instal·len” així com l’engegada de dos nous programes de mobiliari urbà i millores de parcs i jardins, dotats amb quatre milions d’euros cadascun i l’ampliació de la dotació del pla d’equipament esportiu fins a quatre milions d’euros.

Rus es va referir al compromís de l’entitat provincial amb els municipis més xicotets: “En un moment complicat, estar al costat de les persones és vital. La grandesa està a servir als altres”, ha afegit.

El responsable provincial de Modernització destacà que “és una línia d’ajudes directes que va marcar el president Alfonso Rus per a renovar els equips dels ajuntaments que s’uneix a altres programes actuals, com les App municipals, i al servei d’assistència tecnològica que ja es presta com les seus electròniques, el manteniment de portals web, el padró o els propis dominis dels ajuntaments, protegits per la Diputació”.

Per la seua banda, l’alcalde de Favara va felicitar a la Diputació de València per aquest pla tan necessari per als ajuntaments: Així, ha posat l’accent que els programes de l’entitat provincial “són importants per a les poblacions, nosaltres demanem a la corporació provincial el que necessitem”.

Equips informàtics lliurats a ajuntaments i mancomunitats de la Ribera Baixa: Albalat de la Ribera (5); Almussafes (7); Benicull de Xúquer (4); Corbera (5); Cullera (12); Favara (5); Fortaleny (4); Llaurí (4); Polinyà de Xúquer (5); Riola (4); Sollana (5); Sueca (12); Mancomunitat de la RiberaBaixa (1); i Mancomunitat Albalat-Polinya (1). Total: 74.

Diputació de València


 

  1. […] 21 desembre, 2014. Rus lliura 74 ordinadors a ajuntaments i mancomunitats de la Ribera Baixa […]

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.