Mayor: “Estem en disposició de governar i canviar les coses a millor a Cullera”

Mayor: “Estem en disposició de governar i canviar les coses a millor a Cullera”

El secretari general dels Socialistes de Cullera, Jordi Mayor, va llançar un missatge d’optimisme de cara a l’any pròxim en el tradicional sopar de Nadal celebrat per l’agrupació dels Socialistes de Cullera amb una gran mobilització d’afiliats i simpatitzants. El també portaveu municipal i candidat a l’alcaldia va reconéixer que malgrat els moments de grans dificultats pels quals passen la majoria dels veïns de la localitat, agreujades per les decisions preses “en contra de la gent” del govern municipal, “en 2015 s’obri una esperança al canvi polític en l’ajuntament”.

“Ens trobem en disposició de guanyar les eleccions i governar, però hem de seguir treballant de valent per a liderar el canvi a Cullera”, va assenyalar Mayor davant més d’un centenar de socialistes. El candidat va defensar que els Socialistes de Cullera “estem fent els nostres deures de forma responsable i sense excentricitats en l’oposició, articulant un projecte polític en col·laboració amb els veïns i els agents socials del municipi; estem liderat l’acció política en l’ajuntament enfront de la paràlisi de l’equip de govern i ja estem preparats per a governar i canviar les coses a millor”.

En eixa línia, va afirmar que l’objectiu del projecte polític que lidera passa per “prioritzar l’ocupació, les polítiques socials, el canvi en el model turístic i instal·lar en l’ajuntament un govern per als ciutadans i no en contra d’ells com ocorre ara”. “Anem a lluitar pel canvi per a tindre un ajuntament del qual estar orgullosos enfront d’un govern municipal que ens causa vergonya, va manifestar. “Hem de demostrar que els cullerencs no som com la gent que ens governa, som capaços del millor i anem a demostrar-ho”, va afegir.

Mayor va apel·lar a l’esperit d’unitat que ha caracteritzat als veïns de Cullera en els moments difícils de la seua història per a superar les actuals dificultats per les quals passa la localitat, amb un endeutament asfixiant, una taxa d’atur insuportable, l’absència de polítiques socials i uns impostos pujats al màxim per la mala gestió del govern local del PP que castiguen als ciutadans. “Junts ho anem a aconseguir i anem a fer que la gent de Cullera torne a somriure”, va concloure.

Socialistes de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.