Almussafes oferix gimnàstica adaptada a discapacitats en el seu programa esportiu

Almussafes oferix gimnàstica adaptada a discapacitats en el seu programa esportiu

Jocs d’adaptació, psicomotricitat i equilibri es practiquen cada dimarts i dijous en el pavelló poliesportiu d’Almussafes per part dels assistents al curs de gimnàstica adaptada emmarcat en el programa municipal d’esports.

El consistori d’Almussafes ja porta tres anys apostant per donar impuls a este taller destinat a la pràctica esportiva d’un grup de xiquets i jóvens amb discapacitats psíquiques. El monitor del pavelló poliesportiu, Fran Moreno, dirigix esta activitat que a més de potenciar l’esport recreatiu i la diversió entre els assistents, perseguix un segon objectiu d’integració i potenciació de la relació social.

El taller se celebra tots els dimarts i els dijous, entre les 17.30 i les 18.30 hores, en les pròpies dependències esportives i ja es troba consolidat en l’agenda esportiva anual.

Entre les iniciatives que es desenrotllen cada temporada s’inclou el disseny de l’arbre de Nadal de la instal·lació, que els propis alumnes creen amb materials de reciclatge i que posteriorment personalitzen amb detalls ornamentals que definixen a cada un dels participants.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.