Almussafes estrena el club de golf i campionat

Almussafes estrena el club de golf i campionat

Almussafes acaba de donar la benvinguda a una nova entitat esportiva. El Club de golf Almussafes ja és una realitat, després de mesos d’intens treball per a la consolidació d’un projecte que es venia gestant per part d’un grup de golfistes amateurs, principalment d’Almussafes i Benifaió, que es reunien setmanalment en el camp Foressos Golf per a practicar un esport, fins fa uns pocs anys considerat d’elit i que cada vegada desperta la curiositat d’un nombre més gran de seguidors.

El Club de golf, presidit per Miguel Calabuig, va triar la passada jornada dominical per a dur a terme la seua presentació oficial per mitjà de la convocatòria del I Campionat de golf Vila d’Almussafes. Des de les 9 i fins a les 13.30 hores, el mig centenar de socis de la nova entitat local, es van donar cita en el camp per a presenciar una trobada, en el que finalment es va imposar l’esportista Enrique Serra, seguit dels golfistes Jose Luís Soria i Joan Barres, els quals van concloure el recorregut en segon i tercer lloc, respectivament. La bola més pròxima la va aconseguir també Barres, deixant el driver més llarg en mans de Vicent Rovira i la modalitat scrastt per a Joan Rovira.

L’alcalde, Albert Girona, i la primera tinent d’alcalde, Mª Carmen Santos Juanes, van estar presents en l’entrega dels premis als vencedors i en el menjar posterior de celebració.

A pesar de no aconseguir encara els 9.000 habitants, el municipi d’Almussafes compta en l’actualitat amb quasi 80 associacions i clubs registrats en el seu terme municipal, una elevada xifra d’entitats locals que donen prova fefaent de les inquietuds que desperta entre els almussafenys la cultura, l’esport i la solidaritat. Este moviment associatiu, que ha anat creixent durant l’última dècada i que engrandix la cohesió social, es reconeix anualment per part del propi Ajuntament d’Almussafes a través de la concessió de subvencions que ajuden al desenrotllament del programa d’activitats que convoquen les diferents entitats locals.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.