Esquerra Unida de Sueca convoca una assemblea de desempleats per al dijous, dia 18

Esquerra Unida de Sueca convoca una assemblea de desempleats per al dijous, dia 18

Esquerra Unida (EUPV) de Sueca ha organitzat una assemblea d’aturats per al pròxim dijous, dia 18. Òscar Navarro (EUPV), alcalde de Polinyà de Xúquer, exposarà l’experiència duta a terme al seu poble per aconseguir destinar un mínim del 5% del pressupost municipal a la dotació de jornals per a desocupats per necessitats municipals urgents; Miguel Segarra, funcionari, explicarà les ajudes existents en l’actualitat per a desocupats; i Josep Blay, cap de llista en les pròximes eleccions municipals a Sueca, moderarà la reunió.

L’acte està previst per a les 19 hores a la Casa de la Cultura (carrer Mare de Déu). Esquerra Unida vol recordar que la xifra de desempleats que actualment n’hi ha a Sueca continúa sent preocupant. En novembre eren 2.938, 53 menys que en octubre (2.982), segons la informació facilitada pel Servicio Público de Empleo Estatal Estatal (SEPE) del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

El 42%-43% dels desmpleats inscrits a les oficines d’ocupació no reben cap prestació econòmica. Aquesta quantitat arriba al 55% atenent a l’Enquesta de Població Activa (EPA) del tercer trimestre d’enguany que sempre estima que no tots els aturats estan inscrits en les esmentades oficines.

Esquerra Unida (EUPV)


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.