Enderrocks es dissol, el rock riberenc persisteix

Enderrocks es dissol, el rock riberenc persisteix

La banda riberenca de heavy rock en valencià Enderrocks afronta entre aquest dissabte 13 de desembre i el proper 20 de desembre els darrers dos concerts abans de la seua dissolució, posant fi, a més, a la gira del seu desè aniversari. El grup nascut a Riola tanca un tour on ha actuat en 19 concerts per arreu del País Valencià i ho fa a casa, a Alzira i Sueca, dos localitats on sempre ha tingut molt bona acollida.

El primer d’aquests dos concerts –els quals seran totalment gratuïts– tindrà lloc demà dissabte a mitjanit al Club La Calle d’Alzira, un concert on interpretaran més de 90 minuts de repertori fent un viatge per els tres discs que portaren a la banda riberenca a ser un referent del heavy dintre del panorama de la música en valencià. El concert de Sueca, que serà a la Sala Hod Rod Café, contarà a més amb la participació d’un bon nombre d’ex components del grup com Agustí i Luís Preus (de la primera formació), Joan (Fills del Xúquer), Alfredo (El meu nom és l’oblit), Luís (cantant de la Orquestra Twister) o David (baixista que col·labora amb la banda durant tota la gira). Enderrocks estarà format per Andreu (veu), Voro (baix), Vicent (guitarra), Manu (guitarra) i Víctor (bateria).

La banda riberenca pren la difícil decisió de dissoldre’s l’any que compleix una dècada de vida degut a la falta de suport institucional i després de quedar-se fora d’alguns festivals importants, necessaris per la progressió del grup. Des del seu naixement, Enderrocks s’ha consolidat en el panorama de la música en valencià, guanyant diferents concursos musicals i compartint entaulat amb bandes de la talla de Barricada, La Pulquería, La Gossa Sorda, Saurom o Strombers.

L’adéu d’Enderrocks vindrà acompanyat de la publicació en els propers mesos en descàrrega directa i gratuïta del concert enregistrat el 17 de maig a la Sala Hot Rod Café de Sueca. Juntament amb el vídeo musical, Enderrocks llançarà un reportatge audiovisual sobre els 10 anys d’història d’un banda que, malauradament, deixarà desemparat al heavy rock en valencià.

Enderrocks


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.